Много от вас вече са започнали да използват цифрови валути

...
Много от вас вече са започнали да използват цифрови валути
Коментари Харесай

„Утре“ вече е „днес“. Как дигиналните валути превръщат бъдещето в реалност

Много от вас към този момент са почнали да употребяват цифрови валути като биткойн, Етерум или Тетър, и сигурно сте чувализа NFT-та (така наречените незаменяеми токени). Това са неповторими и непроменяеми цифрови детайли, които можете да купувате и продавате. Вече има ифизически магазини, които одобряват единствено цифрова валута.



В Hudson Yards може да откриете Solana Spaces, идея от търговски обекти с цифрово разплащане. Те са създали елементарно основаването на нов акаунт, прехвърлянето на пари и извършването на покупки с цифрова валута. Те имат доста сътрудници, предлагащи разнородни продукти, които можете да купите в магазина и онлайн.

Компанията е трябвало да построи конструкция, обвързвана с елементарна валута като щатски долари, тъй като, както те също споделят, понастоящем не могат да заплащат наем или заплати в цифрова валута. Така че, за момента това е нова и забавна наклонност, където методът на заплащане става малко по-сложен - само че ще забележим доста нови нововъведения, артикули и услуги в този бранш в годините отсега нататък.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР