Много от нас смятат, че содата за хляб е просто

...
Много от нас смятат, че содата за хляб е просто
Коментари Харесай

Содата за хляб: домашно средство за лечение

Много от нас считат, че содата за самун е просто съставна част за печене или нещо, което оказва помощ да запазим хладилниците си без миризма, само че тя е необикновено потребна за вашето здраве и за целия ви дом. Употребите на сода за самун са меко казано изобилни. Ако не сте употребявали сода за самун за разчистване, пригответе се да бъдете много изумени.

Освен това е налично естествено лекарство, защото кутия сода за самун нормално е много евтина. Използвана от антични времена като дезодорант, успокоител и почистващ препарат, употребите на сода за самун варират от съществена ежедневна хигиена (помислете за паста за зъби и шампоан) до изгоди за здравето на содата за самун, в това число проблеми с храносмилането и даже проблеми с бъбреците.

Ако желаете да подобрите качеството си на живот присъединете се тук: „

Тук може да си извършите абонамент за здраве:

Телефон за връзка: 

Содата за самун: домашно средство за лекуване

1. Помага при храносмилателни проблеми

 содата за самун Содата за самун: домашно средство за лекуване фотография: pinterest

Известно е, че оказва помощ за обезвреждане на киселината и усъвършенства рН салдото в тялото. Често се употребява вътрешно за потушаване на като киселинен рефлукс или киселини. Когато тези недоволства се дължат на несъразмерна консумация на кисели храни или общо киселинно положение на тялото, бавното пиянство на малко сода бикарбонат във вода може да помогне за обезвреждане на киселината и да върне рН на тялото ви на по-добро място.

Не мислете, че повече е по-добре, когато става въпрос за банкет на Важно е да се означи, че потреблението на прекалено много сода за самун може да докара до увеличение на производството на киселина.

2. Противогъбични и антибактериални

Доказано е, че содата за самун убива бактериите, в това число Streptococcus mutans, който е тип бактерия, обвързвана с кариеса. Също по този начин е ефикасен против разнообразни гъбични групи, в това число дрожди, дерматофити и плесени, които предизвикват инфекции на кожата и ноктите при хората.

3. Подобрява здравето на бъбреците

 содата за самун Содата за самун: домашно средство за лекуване фотография: pinterest

Изследванията разкриват, че използването на содата за самун включва поощряване на. Клинично изследване преглежда резултатите на натриевия бикарбонат върху 134 пациенти с хронично бъбречно заболяване (CKD) и ниски равнища на бикарбонат в кръвта.

Какво откриха? Субектите, които са приемали добавки с бикарбонат, го понасят добре и е доста по-малко евентуално да изпитат бърза градация на бъбречното си заболяване. Освен това, има по-малко пациенти, които са развили краен етап на бъбречно заболяване (ESRD) в групата на бикарбонат спрямо контролната група.

4.Намалява мускулната болежка и умората

 содата за самун Содата за самун: домашно средство за лекуване фотография: pinterest

Проучванията досега са посочили, че приемането на натриев бикарбонат преди подготовка (известен също като зареждане с бикарбонат) може да има „ сдържан позитивен резултат “ върху атлетичните достижения, който включва до седем минути дълготрайно изтощително упражнение. В допълнение, натриевият бикарбонат може също да бъде потребен при продължителна физическа интензивност, включваща периодически или продължителни интервали на високоинтензивно образование.

5.Помага за облекчение на страничните резултати от химиотерапията

Ако вие или някой, който познавате, е минал през химиотерапия, евентуално към този момент знаете какъв брой неприятни могат да бъдат страничните резултати от това лекуване на рак. Например, при някои пациенти могат да зародят нежелани промени в устата и гърлото.

Ежедневното изплакване със примес от содата за самун може да помогне за възстановяване на тези нежелани странични резултати. Комбинирайте една четвърт от чаена лъжичка сода за самун, една осма от една чаена лъжичка морска сол с една чаша топла и изплаквайте устата си три пъти дневно. Всеки път следвайте сместа със сода за самун и изплакнете с елементарна топла вода.

6. Помага за избелване на зъбите

 содата за самун Содата за самун: домашно средство за лекуване фотография: pinterest

Това естествено средство може да помогне за избелване на зъбите и унищожаване на петната. Содата за самун работи като лек абразив, който може да полира повърхностните петна по зъбите, оставяйки усмивката ви да наподобява по-светла и чиста. Важно е обаче да не прекалявате с това лекуване, защото несъразмерното абразивно деяние може да повреди зъбния гланц.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР