Много от нас искат да изглеждат скъпо и елегантно с

...
Много от нас искат да изглеждат скъпо и елегантно с
Коментари Харесай

16 начина да изглеждате скъпо, без да харчите много

Много от нас желаят да наподобяват скъпо и елегантно с стеснен бюджет, само че постоянно не знаят по какъв начин да го реализиран. Добрата вест е, че не е нужно да сте богати, с цел да изглеждате добре, скъпо и елегантно.
Много хора, изключително по-младите, имат вяра, че харченето на големи суми пари за облекла и аксесоари автоматизирано ще ги направи да наподобяват скъпо. Е, макар че има известна степен на правота в това, парите не са всичко, което е належащо.
Хората свързват парите с успеха; мнозина имат вяра, че с цел да изглеждаш богат, би трябвало да си богат. Но несъмнено всички се сещате най-малко за един ваш прочут, който макар, че е богат, носи скъпи марки, не наподобява стилно.
Каква е тайната ли? Ами напълно просто е – външният тип в действителност има значение. Добре! Нека да се потопим в това

Как да изглеждате скъпо и елегантно с стеснен бюджет.

1. Обърнете внимание на тъканите

Има разнообразни типове тъкани. И всяка тъкан има неповторим вид поддръжка, жанр и от време на време приложимост. Познаването на тъканите, които ви стоят добре ви дава визия какво да купите. Полиестер, найлон и вискоза – всички изкуствени нишки – няма да лягат вярно на тялото ви като естествени вълнени или памучни тъкани.

2. Обърнете внимание на кройката

Богатите хора носят добре скроени облекла. Носенето на прекомерно огромни или дребни тоалети в никакъв случай не основава положително първо усещане.
Уверете се, че облеклото ви е скроено по този начин, че да пасва на вашия вид тяло и размер съвсем идеално. Трябва да изградите положителни връзки с вашия шивач. Ако към момента нямате шивач, намерете добър.

3. Качество пред количество

Недостигът на пари може ненапълно да затрудни приемането на качествени тоалети, само че постоянно има малка врата за всичко. Така че, отделете време за извършване на покупки и огледайте магазините за облекла покрай вас за най-хубавото, което имат.
Също по този начин проверете разпродажбите в края на сезона. Получавате качествени тоалети на доста налична цена. Не е наложително да купувате толкоз доста тоалети едновременно. Ако можете да ги купите лека-полека, продължете и купете. Но не се подлъгвайте да купувате доста нискокачествени тоалети. Вместо това спестете и вземете положителните.
Избягвайте да купувате съвременни облекла, защото най-вероятно пазарувате с стеснен бюджет. Освен това, трендовете идват и ще си отидат след известно време и облеклата ще стават безполезни. Вместо това вземете си типичен облекла и гледайте по какъв начин джобовете ви дишат, когато трендовете минават.

4. Купете си стилни аксесоари

С неверен избор на аксесоари рискувате да развалите визията си. Може би си мислите, че подобаващите аксесоари костват доста и сте прави.
Вашето колие, пръстени и така нататък би трябвало да подхождат на определеното от вас облекло.

5. Спестете, като търсите най-хубавите покупко-продажби

Това не е толкоз елементарно, колкото звучи. Първо, би трябвало прецизно да търсите най-хубавите предложения онлайн и офлайн, където можете да получите положителни облекла на налични цени.
Можете да ревизирате в магазините за облекла втора ръка на налични цени, те избавят живота, а също така никой не може да познае, че роклята ви е използвана, в случай че не го обявите.

 

6. Грижете се за облеклата си

Редовната грижа за облеклата ви е един от най-хубавите способи да изглеждате по най-хубавия метод. Гладете облеклата си деликатно и систематично с вярната температура. Чистите и спретнато изгладени ризи и панталони изпращат сигнал за благосъстояние и грациозност.
Честно казано, в никакъв случай не можете да изглеждате скъпо в измачкани и груби ризи. Перете облеклата си с препарати, които ще подсигуряват, че цветовете няма да избледнеят. Тези неща са жизненоважни за задачата ви по какъв начин да изглеждате богати.
Освен това обувките са доста значими. Инвестирайте в комплекти за лъскане на обувки. Няма опрощение да напуснете дома си с мръсни обувки. Никакво опрощение. А за предпазване се уверете, че съхранявате облеклата си вярно при вярната и нужна температура.

7. Купувайте качествени кожени произведения

Кожените обувки, чанти и портмонета основават аура на благосъстояние към вас. Но не можете да изглеждате богати, като се разхождате с чифт остаряла, износена кожа.
Можете да откриете висококачествена кожа в магазините за втора ръка. Опитайте се да се върнете няколко десетилетия обратно и пробвайте и винтидж чанти. Съхранявайте ги и вярно. Не позволявайте на водата да унищожи кожения ви колан, чанти, обувки и часовник.

8. Обърнете внимание на оформянето

Няма опрощение за неприятната грижа. Всеки подробност по тялото ви би трябвало да наподобява по най-хубавия метод. Косата ви би трябвало да е измита и спретнато завършена.
Вашите нокти, както на ръцете, по този начин и на краката, би трябвало постоянно да са чисти и спретнати, без значение дали предпочитате да ги носите дълги или не. Никога не изглеждайте немарливи. Не можете да изглеждате богати, в случай че не можете да се грижите за себе си.
Не подценявайте и зъбната си хигиена. Белите зъби прибавят към хубостта на ослепителните усмивки; инвестирайте в ортодонт, в случай че можете.

 Как да изглеждате скъпо

9. Избягвайте лога

Колкото и ефектни и занимателни да са логата, те могат да бъдат и доста разсейващи. Когато те са лога, разлепени по всичките ви облекла, това отвлича вниманието от външния тип и се концентрира върху марката.
Има някои клюки, че марките с качествени тоалети не слагат големи лога върху облеклата си. Така че вместо това изберете марки с персонализиран и неповторим жанр, който ги отличава от другите дизайнери и приказва самичък за себе си.

10. Оформете косата си

Да имаш отлична прическа е характерен фасон на богатите хора. Косата ви не би трябвало да наподобява мръсна или разрошена. Никога няма да изглеждате скъпо или богати, в случай че косата ви наподобява зле.
Това демонстрира, че не се интересувате от външния си тип и не приемате съществено хигиената си. Това би отблъснало хората от пръв взор.
Ако търсите красива визия, посетете професионален стилист, който да се оправи с това. За множеството хора косата е мерило за преценка. Затова се подстрижете добре, направете си красива прическа и ще се оправите.

11. Купете първокласен часовник

Часовниците имат метод да прибавят хубав свършек към облеклото. Лошо проектираният ръчен часовник обаче е неприветлив и има способността да съсипе цялото ви облекло.
Кожените ръчни часовници в никакъв случай няма да ви разочароват, само че можете да носите ръчен часовник, направен от всевъзможен материал, стига да пасва съвършено на вашето облекло.

12. Отнесете се съществено към грижата за кожата

Богатите хора постоянно са загрижени за кожата си и биха платили всяка сума, с цел да купят най-новите артикули за грижа за кожата или да посетят кожен лекар.
Истината обаче е, че грижата за кожата не би трябвало да е толкоз скъпа. Можете естествено да се отървете от набръчканата кожа, като премахнете избрани неприятни привички и приемете нови, като да вземем за пример отричане от пушенето.
Не забравяйте, че кожата ви постоянно е отражение на вашето вътрешно здраве. Колкото по-здрави сте, толкоз по-сияещи ще станете. Добрата кожа естествено ви показва като богати.

13. Работете върху маниерите си

Няма значение какъв брой грациозен и богат изглеждате, в случай че отношението и маниерите ви миришат на пренебрежение. Така че не забравяйте да придружите положителния външен тип със страховит темперамент и обноски.

 16 метода да изглеждате скъпо, без да харчите доста

14. Разширете общата си просвета

Богатите хора не приказват прекалено много. Освен това избират тематиките, по които приказват. Ставаш по-културен, когато отвориш мозъка си да учиш разнообразни тематики.
Богатите са подготвени да влагат доста в образованието, направете същото за себе си. Трябва да можете да се присъедините към смислени диалози, когато попаднете в характерна среда.

15. Поохарчете се малко

Колкото и да разполагате с стеснен бюджет, постоянно когато имате непредвидени пари и нямате належаща потребност, купете някой типичен безценен продукт.
Може да е първокласна чанта, ефектна обувка, красива рокля или бижута – просто нещо скъпо, което се връзва с целия ви жанр и за което знаете, че ще издържи дълго време.

16. Заложете на марков парфюм

Вашият мирис може да озари стаята. Ако желаете да изглеждате богати, тогава би трябвало да миришете прелестно.
Опитайте се да не употребявате парфюми, които са тежки, защото те могат да раздразнят другите. Вместо това използвайте фини и прелестно миришещи аромати.
Лесен метод да създадете присъщ мирис е като смесите два разнообразни парфюма, с цел да получите композиция, която ви харесва.
Миризмата ви споделя доста за вас. използването на марков парфюм, е ключът към това да бъдете възприемани като богати.

 16 метода да изглеждате скъпо, без да харчите доста

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР