Много от нас го подозираха, но сега изглежда имаме доказателство:

...
Много от нас го подозираха, но сега изглежда имаме доказателство:
Коментари Харесай

Байдън вече не може да се крие от ужасяващата истина за неговото безотговорно президентство

Много от нас го подозираха, само че в този момент наподобява имаме доказателство: президентството на Джо Байдън е безотговорна машинация, осъществена против свободния свят.

Притесненията по отношение на пригодността на президента на Съединени американски щати за поста се породиха, откогато той се кандидатира за Белия дом през 2020 година Не е належащо да сте доктор, с цел да разчетете знаците. Може да е неустойчив на краката си; той постоянно не изглеждаше да си спомня нещата ясно; той продължаваше да бърбори думите си. Той беше на 77 години.

Всеки, който посочи това по това време обаче, беше упрекнат в политически стимулиран старешки метод. Тъй като огромна част от рецензиите идваха от политическите му съперници, концепцията, че той не можеше да бъде президент, беше отхвърлена като клеветническа акция.

Медиите на американската власт значително си затваряха очите за очевидните дефекти на Байдън тъй като не желаеха Доналд Тръмп да заема Овалния кабинет още четири години. Те премълчаваха инцидентната променчивост и некад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР