Много неща са се изговорили за предимството на чесъна в

...
Много неща са се изговорили за предимството на чесъна в
Коментари Харесай

Какво ще стане, ако държите в устата си 30 минути скилидка чесън след събуждане

Много неща са се изговорили за преимуществото на чесъна в нашето меню и всички изгоди за здравето, които носи той. Чесънът отстрани бактериите, третира бъбречните проблеми и атеросклерозата.

Този нов способ е сензация, като от ден на ден и повече хора научават за него и го ползват.

Всичко, което би трябвало да извършите, е да поставите в устата си скилидка чесън. По-конкретно, би трябвало да я държите за към 20-30 минути след пробуждане на празен корем.

Въпросът е, че до момента в който чесънът е в устата ви всички потребни субстанции се отделят и посредством слюнката навлизат непосредствено в организма, което не е в такава огромна мощ, в случай че просто сдъвчете скилидка чесън и я глътнете.

След като приключите с лекуването, наложително измийте зъбите си. Ако миризмата на чесън ви тормози, можете да поставите кафе на зърна в устата си.

Предимствата на чесъна са безчет. Не единствено усилва апетита, само че и оказва помощ за лекуване на грип, бронхит, възстановяване на цялостното здраве и работа на пикочния мехур и бъбреците, омекотяване на кожата и затваряне на порите./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР