Много неприятна новина долетя от Катар, засягаща феновете, които ще

...
Много неприятна новина долетя от Катар, засягаща феновете, които ще
Коментари Харесай

Кошмарна новина за феновете в Катар, зрее сериозен скандал

Много неприятна вест долетя от Катар, засягаща почитателите, които ще гледат Модниал 2022 онлайн. Само два дни преди началото на Световното състезание стана ясно, че локалните управляващи притискат доста съществено ФИФА да забрани продажбата на бира на осемте стадиона, които ще одобряват срещи от финалите.

Както е известно, продажбата на алкохол в Катар е строго следена, само че по първични проекти той трябваше да се предлага директно до стадионите, почитател зоните и хотелите в страната.

Основен спонсор на шампионата е световноизвестна бирена компания, на която в събота е било обявено, че би трябвало да реалокира будките си за продажба на бира към стадионите, на по-невидими места.

В момента управляващите в Катар водят договаряния с ФИФА и бирената компания, като се чака окончателното решение по проблема да бъде взето до края на деня в петък.

Според информация на авторитетното британско издание The Times, прекомерно евентуално е настояванията на Катар да бъдат задоволени и продажбата на бира да бъде неразрешена на всички игрища.

Ако възбраната влезе в действие, то това значи, че почитателите ще могат да употребяват бира само във почитател зоните, където цената на 500 мл. от пенливата течност ще коства малко над 26 лв..
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР