Много му е трудно му на премиера, понякога си мисля,

...
Много му е трудно му на премиера, понякога си мисля,
Коментари Харесай

ПР експерт: Премиерът допусна поредната си грешка

Много му е мъчно му на премиера, от време на време си мисля, че безусловно изтегли късата съчка да вземе властта, за която толкоз дълго копнееше, в един толкоз сложен миг. Който и да беше на негово място, щеше да му е в действителност доста мъчно, само че като информационен специалист бих споделила, че това е следващата в доста дълъг лист неточности на премиера Петков и в случай че те не престават, ще стане доста по-трудно. Не единствено за него да удържи обединението, а и за нас като жители на тази страна.

Това съобщи в " Пресечна точка " по Нова Тв ПР специалистът Пепи Димитрова във връзка апела на Кирил Петков българите да го последват и да подарят по една заплата за оръжие за Украйна.

Що се отнася до военната помощ към Украйна, решението на съдружните сътрудници през днешния ден е доста значимо, само че ще зависи от това какво ще случи в Германия. Защото тематиката за Украйна, тя не е тематика на България, съгласно мен те следят какво се случва в международните процеси. Надявам се, че имат някакъв проект, по-голям от тези безредни дейности, които правят, добави Пепи Димитрова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР