Много ми е любопитно как ``Продължаваме промяната`` и ``Демократична България``

...
Много ми е любопитно как ``Продължаваме промяната`` и ``Демократична България``
Коментари Харесай

Христов: Любопитно ми е как ПП и ДБ ще направят правителство на малцинството със 75 мандата

Много ми е любопитно по какъв начин ``Продължаваме промяната`` и ``Демократична България`` ще създадат държавно управление на малцинството със 75 мандата. Аз имах вяра, че можем да реализираме допирни точки с тях, само че стига толкоз. Те си имат собствен път на развиване, имат си свои гласоподаватели. Това съобщи водачът на Съюз на демократичните сили и народен представител от ГЕРБ-СДС Румен Христов в ефира на Народоосвободителна въстаническа армия.

„ През 33-те години народна власт ИК е променян доста пъти. Всеки път ние сме се надявали до урните да отидат повече гласоподаватели и да се обезпечи по-голяма почтеност на вота. Така е и в този момент. Аз нямам доверие на машините. Какво да кажем за тези 97 000 гласи, които не поддържат никого, плюс 60 000 негласували, вършат 150-160 000 гласа “, добави Христов.

„ Надписът „ Дневникът е фалшифициран “ и 70-те гласа разлика ни накараха да отворим още веднъж Изборния кодекс. Никой не отговори, че има логаритъм, който трансферира гласове от ГЕРБ-СДС към другите политически сили. Ние не отменяме машините, а даваме опция да се гласоподава и с хартия, както е в огромна част от Европа``, добави още той.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР