Много малко хора се замислят за това какъв е бил

...
Много малко хора се замислят за това какъв е бил
Коментари Харесай

От шофьор на лимуниза със стриптизьорки до суперзвезда: Историята на Брад Пит

Много малко хора се замислят за това какъв е бил животът на международните звезди, преди те да се трансфорат в такива. Много са историите, които си коства да бъдат разказани, а една от тях сигурно е на холивудската икона Брад Пит. 

Преди да се трансформира в това, което е през днешния ден, артистът минава през доста компликации, само че това не го стопира да преследва фантазиите си. 

Само няколко дни откакто приключва лицей, Брад взема решение да се впусне в огромното предизвикателство и отпътува за Лос Анджелис. За да не разочарова родителите си, той се записва да учи Art Center College of Design в Пасадена, само че редом с това взима уроци по актьорско майсторство. 

Точно в този интервал, носителят на „ Оскар ”, е заставен да стартира работа, с цел да може да се устоя. Първата е много нетрадиционна. Брад е заставен да се облича в костюм на гигантско пиле и да кани инцидентни минувачи в ресторант. 

В същото време той си докарвал и спомагателни средства като водач на лимузина. С нея той возел стриптизьорки до разнообразни дестинации.

„ Моята работа беше да ги карам на ергенски празненства и други неща. Атмосферата не беше доста удобна и в един миг стана много депресиращо ”, спомня си Брад Пит. 

Въпреки това обаче, едно от девойките „ трансформирало живота му ”. Тя го срещнала с уроците по актьорско майсторство на Рой Лондон, на които самата тя участвала. Именно там той получава първите си функции и проправя пътя му към Холивуд.

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР