Много мъже намират независимите и силни жени за неустоимо привлекателни.

...
Много мъже намират независимите и силни жени за неустоимо привлекателни.
Коментари Харесай

5 причини да обичаш независима жена

Много мъже намират самостоятелните и мощни дами за неустоимо привлекателни. И има за какво! Те знаят какво желаят, умеят да се борят за фантазиите си, само че най-много – знаят по какъв начин да обичат същински. Те може да са задоволително мощни, с цел да оцеляват и сами, само че знаят цената на любовта и умеят да раздават обичта си.

Истинските мъже в никакъв случай няма да сбъркат, в случай че изберат да имат до себе си една самостоятелна жена. Защото, когато е избрала да бъде с един мъж, макар че не се опасява да е сама, тя се трансформира в идеалната обичана, във правилен сътрудник и отдадена спътница в живота.

Ето още 5 аргументи, с цел да обичаш самостоятелната жена:

1. Тя знае по какъв начин да съществува без теб

Не е нужно да се тревожиш, че тя ще е непрекъснато лепната за теб, тъй като тя има и собствен живот отвън връзката ви. Несигурната жена ще те накара да се чувстваш виновен, тъй като си излязъл в петък вечер с приятелите ти (как може?! Трябва постоянно да сте дружно и да я поставяш преди всичко!), само че уверената жена ще те насърчи да имаш собствен живот, свои копнежи, свои занимания и занимания, тъй като това те прави толкоз забавен. А когато сте дружно, може да си сигурен, че тя ще е на 100% до теб, потопена в мига, и ще знае по какъв начин да направи срещата ви вълнуваща.

2. Ще те предизвиква да следваш фантазиите си

Независимите дами нормално са амбициозни, уверени и буйни относно заниманията си. Тя ще съобщи тази пристрастеност и на теб. Освен това постоянно ще те поддържа, ще те предизвиква и ще те приветства, до момента в който в същото време преследва и своите фантазии.

3. Тя може да се грижи за себе си

Разбира се, че тя ще прави оценка помощта ти, само че и сама може да се изправи след неуспеха. Това значи, че няма да ти се постанова непрекъснато да я спасяваш от действителни и нереални проблеми. С самостоятелната жена можеш да си сигурен, че излизаш с пораснала персона, а не с малко момиченце, което би трябвало да водиш за ръка. С самостоятелната жена ще имаш същински сътрудник в живота.

4. Тя ще ти разреши да бъдеш себе си

Тя в никакъв случай няма да се опита да те промени или да те оформи по непознат облик и сходство. Ако тя към този момент е избрала да бъде с теб, евентуално отговаряш на визиите ѝ и тя те обича подобен, какъвто си. Освен това тя е задоволително мъдра да знае, че няма съвършени хора – тя също не е идеална, по тази причина не търси в теб съвършенност.

5. Тя ще те накара да се почувстваш мечтан

По принцип тя не се нуждае от теб, което придава спомагателен смисъл на връзката ви. Тя не е избрала да има връзка с теб, тъй като се опасява да остане сама или тъй като обича парите ти, тя е избрала да бъде с теб, тъй като желае да бъде с теб, тъй като те обича и цени, по тази причина можеш да си сигурен, че ще ти засвидетелства своята обич.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР