Много жени поне веднъж в живота си са попадали на

...
Много жени поне веднъж в живота си са попадали на
Коментари Харесай

Как да не станете жертва на женкар – съвети от психолог

Много дами най-малко един път в живота си са попадали на коцкар.  За да различите съмнителния воин от откровено обичащия мъж, би трябвало деликатно да наблюдавате всичките му дейности.  Психологът и специалист по връзките Ярослав Самойлов споделя за кои „ признаци “ да следите.

 

Прекомерна самонадеяност

Нека бъдем почтени: когато се среща с момиче, което харесва, всеки мъж се тормози. И единствено женкарът се държи умерено и невъздържано. По принцип не го интересува кой ще добави към листата му с победи през днешния ден: вие или вашата другарка. Той е отворен за нови връзки и не е закрепен върху един човек. Ако приспособлението не работи с една, той ще откри друга жертва, само че няма да се прибере самичък.

 

Поведение

Той може да бъде сантиментален, от време на време даже сладко-захарен или може да се държи като жесток алфа мъж. Лесно трансформира тактиката на държание, тъй като той чудесно вижда кой типаж ви подхожда повече. Комплименти, умни изречения (понякога научени наизуст), стихове, смешки, занимателни истории. Ако се поддадете на въздействието му, той бързо щраква клопката. Жертвата е открита, време е да преминем към по-упорити дейности. Той ще седне на вашата маса без проблеми, ще ви предложи пиво, танци, ще продължите вечерта в къщата си … Нормалният мъж не смее незабавно да придвижи връзките в хоризонтална низина, само че за Казанова това не е проблем.

 

Външен тип

Женкарите деликатно сортират дрешника си и се грижат за себе си съвсем до степен на фанатизъм. Скъпи аксесоари, стилно облекло, съвременен външен тип (понякога шокиращ). Цялата му поява крещи: „ Обърнете ми внимание “. И по този начин на всяка среща. Схемата, съгласно която множеството мъже работят „ Измих се, сресах косата си – към този момент съм хубав “, не е присъща за мъжът – коцкар.

 

Разстояние

Мъжът – коцкар  се пробва по всевъзможен вероятен метод да наруши персоналните граници на дамата. Има общоприето приятелско разстояние – 45-50 см, което не е целесъобразно да се нарушава на първата среща. Но женкарят се пробва по всевъзможен вероятен метод да поддържа физически контакт: хваща дамата за ръка, допира косата, раменете, врата, бедрата. Той желае да я завлече в леглото още същата вечер – и не крие изключително желанията си. И доста дами харесват този директен, „ мъжки “ метод.

 

Не помни имена

Ще забележите това, в случай че даже се стигне до втората среща. „ Коте “, „ обичана “, „ красавице “ – този мъж ще назовава дамата по всевъзможен метод, единствено не по име. Той може просто да не го помни.

 

Флиртува

И освен с вас. Той елементарно ще откри комплимент за вашата другарка, майка (ако му покажете снимка) и минаваща сервитьорка. Освен това фразите са искрено празни, само че по някаква причина работят. „ Ти си богиня “, „ Ти си като разцъфнала пъпка “, „ Ароматът на твоя парфюм разсънва предпочитание “.

 

Той взема решение всичко

 

По кое време да се срещнете, по кое време да ти се обади, къде да отидете след среща. Той даже може да ви посъветва каква рокля да облечете. Но опитите да измененията мястото или часа на срещата ще бъдат признати студено и без възторг.

 

Той елементарно води дамата до искреност.

 

И той визира най-проблемните тематики: връзки, някогашни гаджета, интимни желания и други Не се интересува от тематиките за обичаното ви куче или сполучливо извършване на покупки. Женкарят се нуждае от същински болкови точки за операция – той ги търси дълго и настойчиво. Но самият той заобикаля откровени въпроси. На въпрос за какво е уединен, в 90 от 100 случая той ще отговори: „ Все още диря единствената “. Женкарят знае, че една жена ще хареса подобен отговор повече от „ Не желая да се привързвам, одобрявам милувки в леглото без обвързване “.

 

Ако доловите един или няколко от изброените „ признаци “, заобикаляйте подобен мъж от надалеч, тъй като той няма да ви донесе нищо друго, с изключение на отчаяние, поучава дамите Ярослав Самойлов.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР