Много искам в Страсната седмица да съм оптимист, но не

...
Много искам в Страсната седмица да съм оптимист, но не
Коментари Харесай

Мика Зайкова: Вежди Рашидов е единствената компромисна фигура за председател на Народното събрание

Много желая в Страсната седмица да съм оптимист, само че не съм. Така Икономистът и някогашен народен представител от " ИТН " Мика Зайкова разяснява в ефира на Нова нюз вероятността новоизбраният 49-и парламент да има дълъг живот.

 

Мика Зайкова счита, че държавно управление на малцинството може да има в развити демокрации, където хората са привикнали да приказват между тях и слагат ползите на обществото над техните персонални. Ще имаме същите усложнения при избора на ръководител на Народно събрание. Вежди Рашидов е единствената компромисна фигура - освен ще бъде откриващ доайен, само че и ръководител. Дано не се изгубят още веднъж три дни при избора му ", сподели тя.

По думите ѝ Има Такъв Народ може да има единствено контролна и подкрепяща роля. " Няма да останат незабелязани в този парламент. Ключът се намира в ръцете на Корнелия Нинова. Движение за права и свободи имат твърда евроатлантическа позиция и помогнаха за вкарването на България в Европейски Съюз. Депутатите още веднъж да прочетат и премислят надписа на Народното събрание и да мислят за ползите на хората ", прикани Зайкова. И разкри, че е желала да даде път на младите, по тази причина е била по-назад в листите на Има Такъв Народ.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР