Много интересен феномен, който излезе през медиите е, че като

...
Много интересен феномен, който излезе през медиите е, че като
Коментари Харесай

Калин Славов: МВР започна да прави много солови акции

" Много забавен феномен, който излезе през медиите е, че сякаш се появи една межда сред прокуратурата и Министерство на вътрешните работи. Сякаш Министерство на вътрешните работи стартира да прави едни солови акции, което от една страна е разбираемо, само че когато стартира да се къса веригата по пътя на наказателното правосъдие, се появява място за скептично схващане по какъв начин ще се развият производствата.

Така изпълнителният шеф на Асоциация „ Прозрачност без граници “ Калин Славов разяснява резултатите от президентските и парламентарни избори пред Българска национална телевизия.
Мнение: Близо 20% варира купеният избор на изборите
Ако се вършат някакви справедливи оценки на база статистически процедури купеният избор на изборите варира от 5-6 до 18-19%. Toва съобщи Тих...

По думите на Славов доста политици намерили причина да надуят политически балон. Видя се, че могат да бъдат овладени процесите с машинното гласоподаване. Въпреки това не получихме задоволително положителни пояснения защо бяха тези спомагателни машини за гласоподаване, каза  Славов.

Там, където машините били развалени не били подложени на ремонт. Имало известни опасения, че спомагателното преброяване на разписки ще докара до спомагателни забавяния, само че въпреки и двойни избори за президент и Народно събрание, комисиите могат да се оправят с това, уточни Славов.

Той добави, че появяването на машините изрично спря метода на смяна на изборните резултати през СИК. Вече не е във властта на СИК какъв избирателен резултат ще излезе от хартиените бюлетини или протоколи. Сега остана пазаруването на гласове, където най-вече се купуват гласове от етническите общности, добави Славов.

По отношение на изяждането на хартиените разписки, Славов уточни, че става въпрос за бъркотия, недобра подготовка на самия гласоподавател и за това, че СИК не е съумяла да ориентира задоволително добре гласоподавателя. Има и такива реакции, приключи Славов. 
Калин Славов: Страните с високи равнища на корупция по-трудно ръководят здравни рецесии
„ България е все по този начин без прогрес в противодействието на корупцията – на дъното сме за страните от Европейския съюз, страна...

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР