Много хора започват деня си с чаша от ободряващата напитка.

...
Много хора започват деня си с чаша от ободряващата напитка.
Коментари Харесай

6 начина да направите сутрешното си кафе уникално

Много хора стартират деня си с чаша от ободряващата напитка. Кафето оказва помощ за пробуждане, зарежда тялото ни с нужната сила, а живота с цветове. Някои обичат кафето сладко и прибавят сметана, до момента в който други харесва тръпчивия, кондензиран усет. Всъщност съществуват доста добавки, които са в положение да разнообразят нормалната вкусова гама на кафето.
1. Мляко
Тази рецепта е идеална за феновете на неподсладената напитка със сметана. Вземете 60 мл мляко и прибавете към него няколко капки ванилов дестилат. Загрейте сместа в микровълнова печка или на парна баня за 20 секунди. Можете да употребявате не млечен артикул, а зеленчуков вид - овесено, бадемово или соево мляко, поучава lucky-women.
2. Какао
Ако добавите малко какао на прахуляк към нормалното си кафе, ще получите паметен шоколадов усет. Освен това, добавката съдържа вещество, което усъвършенства положението на сърдечно-съдовата система и когнитивните функционалности на мозъка.
 Каква се случва с тялото, когато пием на гладно Каква се случва с тялото, когато пием на гладно
Много хора са склонни да се откажат от закуската, само че не и от утринното кафе. Но съгласно специалисти този метод е изцяло неверен. Кофеинъ...
3. Фъстък
Смелете ядките и прибавете 1-2 супени лъжици в чашата с кафе. Трябва да постои, по-късно е добре да го прецедите, само че можете да го пиете дружно с фъстъчената наслойка. Фъстъците са богати на фибри и витамини, а също по този начин са източник на скъп протеин.

4. Подправки
Канелата ще добави лют усет към утринната ви чаша „ жизненост “. Освен това, можете да употребявате настъргано индийско орехче или кардамон, а лютите чушки се употребяват от феновете на екзотиката. Комбинирайте какаото с щипка канела и индийско орехче и прибавете към чашата с кафе. Този микс съвършено тонизира и има неповторим мирис на зимните дни.
 Каква е разликата сред кафе и еспресо? Каква е разликата сред кафе и еспресо?
Кафето е една от най-популярните питиета, която се употребява от хората по целия свят. Приготвя се от печените семена на растението кафе,...
5. Кафени кубчета лед
Фенове на фрапето и другите студени предписания могат да употребяват този трик. Напълнете формата за лед с охладено кафе и я сложете във фризера. Така кубчетата кафе постоянно ще са ви на разположение, те  охлаждат съвършено и се употребяват в коктейли. Можете да добавите ванилия, кора или плодов сироп към кубчетата лед.
6. Масло
Изглежда, че такива разнообразни съставни елементи могат да имат нещо общо. От тях, обаче, може да се направи не просто напитка, само че и същинска закуска. За задачата, прибавете супена лъжица масло към чашата с кафе. Можете да овкусите напитката с две чаени лъжички кокосова вода. Такава закуска ще ви разреши да се чувствате сити и да настроите тялото да изгаря мазнините. Ако желаете, използвайте единствено една добавка или комбинирайте и двете.
В Тибет чай обичайно се пие със сол, черен пипер и олио. В Сингапур зърната наложително се пържат в масло, подобрявайки качеството на суровините и усета им. Напитката има копринена текстура и внимателен сметанов мирис. Не се опасявайте да експериментирате, прилагайте забавни нови техники, създавайте дребни шедьоври, които ще трансфорат закуската ви в гастрономическо премеждие.

Още от РЕЦЕПТИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР