Много хора смятат, че жените са по-сложни същества от мъжете.

...
Много хора смятат, че жените са по-сложни същества от мъжете.
Коментари Харесай

Мъжки блянове: 6 неща, които мъжете търсят в жената на своите мечти

Много хора считат, че дамите са по-сложни същества от мъжете. Мъжете обаче не са толкоз примитивни, колкото може би наподобяват на пръв взор. Те също са чувствителни, въпреки и да не го демонстрират.

Вероятно за дамите ще бъде доста потребно да научат какво тъкмо мъжете намират за най-привлекателно в тях. Понякога това може да са незначителни, незабележими на пръв взор неща, които обаче влияят със силата на магнит.

Психолозите са създали лист на някои от нещата, които мъжете търсят в дамата на своите фантазии.

Естествена хубост

Всъщност мъжете харесват дамите без грим доста повече, спрямо дамите с тежък грим. Мъжете държат на естествената хубост. Затова, в случай че желаете да спечелите внимание, не залагайте на тонове козметика, а се гримирайте по този начин, че да наблегнете дискретно най-хубавите си черти, само че в същото време да изглеждате естествено.

Непредсказуемост

Мъжете ценят спонтанността и необикновените хрумвания. Предсказуемите дами бързо стават скучни и мъжете губят интерес към тях. Ако желаете да задържите мъж, поддържайте равнището на адреналина му на вярното равнище.

Добре е да знаете, че когато мъжът няма визия какво ще се случи по-нататък, можете да обърнете обстановката в своя изгода. Трябва да се означи обаче, че непредсказуемостта следва да се употребява рационално, в противоположен случай може да има противоположен резултат.

Характер и персона

Мъжете харесват дами, които от време на време могат да покажат силата на характера си, както и тези, които имат лично мнение и които не трансформират настроението си на всеки две минути.

Основното е, дамата да е красива както извън, по този начин и от вътрешната страна. Милото отношение, дълбокото схващане и другарство, гарнирано с възприятие за комизъм – ето това възприемат мъжете като най-важните качества, които би трябвало да има техният блян за жена. Вероятно могат да бъдат открити единствено у героите във филмите, само че това е истината, настояват изследванията.

Усмивката

Сигурно доста пъти сте чували, че дамите с красиви усмивки са най-желаните. Красивата усмивка може да подлуди мъжа. Тя е по-важна даже от фигурата и чертите на лицето. Понякога една усмивка е изцяло задоволителна, с цел да притегли мъжа.

Самоувереност

Мъжете харесват амбициозни дами, които могат да показват и отстояват мнението си. Жена, която няма лично мнение и се съгласява с всичко доста бързо отегчава мъжа.

В една връзка обаче въпреки всичко си коства да се придържате към златната среда –  50/50. Тоест, единият сътрудник дава толкоз, колкото другият, тъй че дамата да не би трябвало да се опасява да поема отговорност понякога. Но, несъмнено, жена, която е прекомерно упорита и смята, че постоянно е права, не наподобява толкоз привлекателно в мъжките очи.

Уважение

Умната жена би трябвало да е наясно, че мъжът има свои другари и семейство. Тя е длъжна да даде на обичания задоволително време, което той да прекара с околните си. Мъжете обожават такива дами.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР