Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали,

...
Много хора са чували за хранене, според кръвната група. Дали,
Коментари Харесай

Хранене според кръвната група

Много хора са чували за хранене, съгласно кръвната група. Дали, би трябвало да се придържаме към подобен вид диета или не, дано узнаем в този момент.
Диета за кръвна група Диетата, съгласно кръвна група е открита и стана известна, с помощта на натуропатът доктор Питър Дж Д`Адамо, още в 1996 година.
В основата й е заложен обстоятелството, че при тази диета, човешкото тяло реагира по друг метод на режимите на хранене и извършения. Това се случва, въз основа на съответната кръвна група на всеки субект.
Най-просто казано - в случай че двама души, желаят да отслабнат или да се приспособят, правейки едни и същите извършения и хранейки се с една и същата храна, доста евентуално е телата им да реагират друго. Това се случва, когато имат разнообразни кръвните групи.
Хранене, съгласно кръвни групи Кръвна O група:
Изисква висока протеинова диета. Такава включва риба, зеленчуци, птиче и постно месо. Препоръчва се и лек, до нищожен банкет на храни, млечни артикули и бобени храни.
Кръвна група А:
Диетата е без месо. Базирана е главно на зеленчуци и плодове, бобени храни и варива, пълнозърнести храни и всички бобени култури.
Кръвна група В:
Диетичният проект се основава значително на яйца, млечни артикули нискомаслени, зелени зеленчуци и някои меса. Препоръчва се, отбягване на царевица, пшеница, леща, домати и фъстъци.
Кръвна група AB:
Диетата се концентрира най-много, върху тофу, морски блага, млечни и зелени зеленчуци. При нея е желателно отбягване на алкохол, кофеин, сушени меса и пушени меса.
Специфики в хранене, съгласно кръвната група Медицинската история и генетичната линия на даден субект, дружно с метаболизма, възрастта и пола, не се вземат поради при тази диета. Всички те, са извънредно значими за установяване на това, по какъв начин тялото реагира на диетичните проекти и извършения.
Ако разгледаме някои от главните медицински фактори, които въздействат на тежестта и равнищата на физическа интензивност на индивида, било то при идеалното телесно тегло, питателните алергии, диетата, схемата на съня и общата здравна история, хранене, съгласно кръвната група не се грижи за никой от тези фактори. Едно от най-големите преимущества, в тези диети е изключването на всички модифицирани храни и въглехидрати. Оказва, че таман, тези два фактора се отнасят за всички кръвни групи и оказват помощ на всички хора да отслабнат.
Диетите не са индивидуализирани, само че наред с това, отхвърлят доста храни от диетичния проект. Те не вземат поради питателните и диетични желания на индивида, което е негативен фактор.
Заключение Храненето, съгласно кръвна група се базира значително на косвени доказателства. Теорията се уповава, основно на поредни извършения, изключване на въглехидратите и модифицираните храни.
За да отслабне всеки, без значение от кръвната група, би трябвало да се храни здравословно и да е физически деен.
1. Следвайки модела на хранене с 6 такива - човек би трябвало да яде на дребни порции, през постоянни шпации за стабилно освобождение на сила. Това оказва помощ и да се ограничи апетита. Храненето с доста плодове, зеленчуци, овес, кафяв ориз, протеини с висока биологична стойност като яйца, пилешко месо, риба, соя, киноа и варива е потребно, тъй като подсигурява задоволеност и ви поддържа пълностоен стомаха за по-дълъг интервал от време.
2. Упражненията постоянно – всеки, който се стреми да се храни, съгласно кръвната група, за намаляване, би трябвало да тренира най-малко 150 минути седмично. Този график, би трябвало да е включен в метода на живот, наред с верния баланс на кардио и тренировки с тежести. Затлъстяването и наднорменото тегло се дължат на енергийния дисбаланс, когато банкет на храна е повече от физическата интензивност и упражненията.
Следователно, в случай че желаете да имате здравословен и по-пълноценен хранителен проект, би трябвало да вземете поради подробният разбор и разбирания на личния си физически вид, а освен на кръвна група.
Още:
Видовете кръвни групи и какво значат те
Вижте коя кръвна група е най-слаба и най-податлива към болести
Храни съгласно кръвната група

12 невероятни обстоятелството за кръвните групи
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР