Много хора предпочитат да си закупят хляб директно от пекарната,

...
Много хора предпочитат да си закупят хляб директно от пекарната,
Коментари Харесай

ТРИК, с който можете да удължите трайността на ХЛЯБА двойно!

Много хора избират да си закупят самун непосредствено от пекарната, тъй като усетът на тестените произведения е доста по-добър, а и не са препълнени с нездравословни съставки. Тези хлебчета обаче, въпреки и неустоимо апетитни, се скапват доста по-бързо, в сравнение с пакетирания самун, който си купуваме от супермаркета.

Не се тревожете и не се отхвърляйте от потребната и качествена храна, заменяйки с друга от по-нисък клас. Ние имаме добра вест за вас. Ще ви споделим за един трик, с помощта на който хлябът няма да остарее толкоз бързо, колкото сте привикнали. Ще можете да му се наслаждавате двойно повече време и нито къшей от него няма да отиде в кофата с боклуци.
Как да удължите живота на хляба?  Диетолог с мотив за какво пълнозърнестият самун е доста по-здравословен Диетолог с мотив за какво пълнозърнестият самун е доста по-здравословен
Хората би трябвало да се откажат от потреблението на самун, подготвен от първокласно брашно, счита диетологът Марина Макиша. Той евентуално...

Преди са споделим с вас една неповторима хитрост, ще вмъкнем, че не е рентабилно човек да купува нарязан самун от пекарна, нито да желае да му бъде нарязан в миг на покупка. По този метод автоматизирано обричате свещената храна на елементарно изсъхване и остаряване.

Разбира се, в случай че чакате посетители и сте уверени, че хлябът ще се употребява, то можете да не се придържате към този съвет. В противоположен случай обаче е за предпочитане да не го вършиме.

Когато режете самун, постоянно започвайте от неговата среда. Веднага откакто извадите отделените към този момент филии, притиснете доста деликатно двата края на хляба. По този метод не позволявате на въздуха да навлезе вътре в изделието и да провокира стареене, което в действителност се опитваме да избегнем.
 Ново проучване сподели, че белият самун в действителност е потребен Ново проучване сподели, че белият самун в действителност е потребен
Белият самун се е появил от дълго време, преди 7 хиляди години, изобретен от античните египтяни. Благодарение на тази цивилизация през днешния ден можете да...

С този трик хлябът ще е мек двойно по-дълго. Ще се изненадате като разберете, че в действителност работи. Опитайте и се наслаждавайте на мека храна, която на драго сърце да поставите на трапезата си.

Ако въпреки всичко останете разочаровани, постоянно има и авариен вид. В никакъв случай не хвърляйте хляба, а пригответе с него нещо вкусно и още веднъж го върнете към живота!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР