Много хора остават във връзки с неподходящи хора и са

...
Много хора остават във връзки с неподходящи хора и са
Коментари Харесай

Признаците, че сте с неподходящ човек

Много хора остават във връзки с несъответствуващи хора и са подготвени да положат всички вероятни старания, макар че връзката беше обречена на неуспех през цялото време. Въпреки че краят на такава връзка може да се забави, раздялата въпреки всичко ще бъде неизбежна....
Не можете да повлияете на това, което не ви е отредено. Трябва да сте подготвени да се изправите пред истината и да я приемете.
Продължавайте напред и не пропускайте нови благоприятни условия.
Колкото по-рано осъзнаете, че губите време в тази връзка, толкоз по-лесно ще намерите любовта, която заслужавате. Любовта е мощ, която от своя страна не е от изгода за всички. Факт е, че любовта на някои хора е толкоз мощна, че може да ги пречупи. Например, човек се оказва в сантиментална връзка, която явно не е добра за него, само че възприятията му му пречат да мисли рационално и му се коства, че всичко е наред, до момента в който всички обстоятелства сочат противоположното.
Не позволявайте на любовта да ви заслепи.
Ако започнете да се срещате с несъответствуващ човек, признаците на това сигурно ще участват и вашата задача ще бъде да ги разпознаете. Като не им обръщате внимание, вие непринудено се съгласявате с разочарованието в бъдеще. Веднага щом започнете да изпитвате дискомфорт във връзката, ще би трябвало да разберете дали това е дискомфортът, който би трябвало да преодолеете, или вашата вътрешен глас ви подсказва, че тази връзка няма да ви донесе нищо положително.
Ето няколко признака, че се срещате с несъответствуващ човек:
1. Той желае единствено секс от вас
Той се среща с вас единствено за секс и надълбоко в себе си го знаете. Той не се интересува изключително от теб отвън спалнята. Всичко, от което се нуждае от вас, е вашето тяло. Той не се интересува от вашите ползи и фантазии. Това излиза наяве, когато се опитате да започнете сериозен диалог с него. Или свършва, преди да стартира, или води до секс. Връзката ви е единствено физическа, нищо повече.
2. Връзката ви виси на косъм
Имате възприятието, че връзката ви е нежна като новородено бебе. Една неверна стъпка и всичко, което е било сред вас, ще рухне. Непрекъснато се притеснявате, че когато и да е сътрудникът ви може да ви напусне.
3. Само тази връзка ви носи благополучие
В живота ви на практика не е останало нищо с изключение на тази връзка и това ви натъжава. Не би трябвало да е по този начин. Животът ви не би трябвало да бъде обвързван единствено с връзките. Не можете да намерите самокритика единствено посредством връзки. Трябва да имате свои ползи. Ако в живота ви няма нищо друго с изключение на тази връзка, тогава да останете с този човек няма да е изцяло вярно за вас.
4. Партньорът ви крие доста от вас.
В здравословна и мощна връзка сътрудниците на практика нямат секрети един от различен. Ако ви се коства, че сътрудникът ви крие нещо от вас, тогава най-вероятно е по този начин. Той не желае да споделя избрана информация с вас, тъй като не ви има вяра. Той не те почита и не счита, че заслужаваш да знаеш истината. Връзките постоянно би трябвало да се основават на открита и почтена връзка. Ако сътрудникът ви не може да ви се отвори, тогава не се нуждаете от подобен жанр връзки.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР