„Много хора живеят днес на високи обороти. Асен Блатечки, с

...
„Много хора живеят днес на високи обороти. Асен Блатечки, с
Коментари Харесай

Христо Мутафчиев: Смятах, че съм безсмъртен!

„ Много хора живеят през днешния ден на високи обороти. Асен Блатечки, с който репетираме сега, е на подобен стадий. От време на време, когато сме в гримьорната, просто го поучавам да си премери кръвното”. Това споделя артистът Христо Мутафчиев за сътрудника си и непосредствен другар Асен Блатечки.
„ Това мога да направя. Важно е. Младостта изисква придвижване и по този начин е редно. Просто би трябвало да слушаме тялото си за сигнали”, прибавя още Мутафчиев.

Самият той претърпя инсулт и от този момент към този момент не е същият. „ Всеки втори човек в света претърпява инсулт. Нямам пояснение за какво ми се случи на мен и за какво тъкмо тогава. Знам, че имам доста виновност за това. Съвкупност от вини. Но не виновността ме яде.

Една такава преживелица раздрусва хората към теб и целия ти живот. Но не можеш да живееш с виновност. Има и плюсове. Ако не ми се беше случило да вземем за пример, нямаше да изиграя Стамболов в „ Духът на поета”, споделя още Мутафчиев, написа „ България днес”.

Актьорът знае къде му е грешката и даже съжалява за това. Споделя, че е пропуснал профилактичен обзор, защото не е желал да му назначават лекуване за високото кръвно. „ Не отидох, тъй като си споделих, че ще ми открият високо кръвно и би трябвало да стартира да си пия хапчетата. На 40 години. Его.

Може би съм считал, че съм вечен. Дълго време съм живял с това кръвно и със скоростта на всекидневието ми тогава”, споделя още той. Христо обаче е възобновен и продължава да играе на сцената с цялостен триумф. Освен това си е направил и нова татуировка „ Стига с подправените приятели”.

"Много съм стеснил кръга си от хора. Сега за мен най-важно е фамилията ми”, споделя Мутафчиев.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР