Много хора използват смартфоните си като спасително средство в неудобни

...
Много хора използват смартфоните си като спасително средство в неудобни
Коментари Харесай

Използваме смартфоните си като спасители в неловки ситуации

Много хора употребяват смарт телефоните си като избавително средство в неуместни обстановки, написа в. " Дейли експрес ", базирайки се на резултатите от изследване, направено във Англия по поръчка на онлайн казино, съобщи Българска национална телевизия.

Анкетата демонстрира, че близо три четвърти от притежателите на мобилни телефони се " крият " зад устройствата, когато усетят, че ситуацията е " напечено ". Според допитването през годината смарт телефоните " избавят " притежателите си приблизително в 187 неловки обстановки. Британците най-често търсят избавление в мобилните си телефони в градския превоз, с цел да заобикалят очен контакт с останалите пасажери.

Една пета от участниците в допитването признават, че прибягват до телефоните си, когато пътуват с такси, с цел да не им се постанова да водят диалог с водача. Сред неловките обстановки, в които хората протягат ръка към " избавителния " телефон, са също возенето в препълнен асансьор, чакането на опашка пред социална тоалетна, посред развълнуван спор или на първа среща, която не се развива съгласно упованията.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР