Много хора изпитват стрес от работата, но при 26-годишната Никол

...
Много хора изпитват стрес от работата, но при 26-годишната Никол
Коментари Харесай

Надарена чиновничка се излекува от пристъпи на паника с разголени селфита 18+

Много хора изпитват стрес от работата, само че при 26-годишната Никол Иполито от Флорида, Съединени американски щати казусът бил напълно тежък.

Младата жена работила в банка, само че я преследвал непрекъснато боязън, че няма да се оправи със дилемите и ще се окаже на улицата.

Постепенно Никол почнала да изпитва непрекъснати притъпи на суматоха.

Стигнало се до там, че тя не можела даже да излезе от вкъщи си, което по тъжна подигравка довело до уволнението й, написа Daily Star.

Никол опитвала да се обърне към лекари, само че те не й помогнали изключително, а медикаментите не премахвали чувството й за паника и недоверчивост.

Така младата жена прекарала две години в дома си затворена без да излиза на никое място, до момента в който най-после не се случило нещо неизмеримо.

Тя постоянно завиждала на инстаграм моделите, които можели да си разрешат скъпи движимости, без да вършат нищо изключително, по тази причина и решила да опитва сама.

Никол почнала да разгласява фотоси в прилепнали или разголени облекла и скоро станала извънредно сполучлива.



Постепенно Никол спечелила сърцата на над 2, 7 интернет консуматори в Инстаграм, които непрекъснато я обсипват с похвали.

Те върнали н Никол вярата й в себе си и суматохата отстъпила. Моделката почнала да излиза от вкъщи си, да си купува маркови артикули и даже да мисли за странствуване.



"Когато си сътворих акаунта, имах значително подозрения по този мотив. Дори не си и помислях, че той ще ми донесе толкоз пари.



Сега спечелвам на месец към 70 хиляди $ и към 10 хиляди в допълнение от почитателите.

Харесва ми да си извозвам времето с тях, те са занимателни, майтапят се и ме докарват до сълзи от смях ", споделя Никол.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР