Много хора изпаднаха във финансова криза през 2020-а година, но

...
Много хора изпаднаха във финансова криза през 2020-а година, но
Коментари Харесай

Николета не казва дали е бременна

Много хора изпаднаха във финансова рецесия през 2020-а година, само че не и Николета Лозанова. Плеймейтката се хвали, че миналите месеци са били доста сполучливи за бизнеса й с козметика. „ Влагам душата и сърцето си в своя бранд. Перфекционист съм и майсторя всичко до последния подробност! ”, разяснява хубавицата.

Продуктите на Лозанова се продават единствено онлайн и са на пазара от една година. Тя стартира с червила и сенки за очи, само че към този момент е присъединила в асортимента си и смазки за тяло – антицелулитен лосион и кръвоспиращ крем за бедра. На уеб страницата е разказано, че всички артикули са „ създадени под непоколебим надзор за сигурност и съдържат деликатно подбрани съставки, които спомагат за забележими резултати ”.

Николета споделя, че изкарала тежко подлия ковид, само че незабавно щом оздравяла, се върнала към работата си. Тя се е посветила на бизнеса, който обмисляла да сътвори от години. Плановете й намерили реализация, когато разкрила подобаващи сътрудници, искащи да я поддържат. „ Много държим на качеството! Смея да настоявам, че продуктите са на международно равнище, а в това време са на напълно налични цени ”, разяснява едрогърдата брюнетка, чиито червила вървят към 18-19 лв.. Балсамите за устни са по 15 лева, а лосионите за тяло – по 20-30.

Преди да се захване с козметиката, Лозанова оферираше долни дрехи, носещо нейното име, само че се изпокара за пари с тогавашните си сътрудници и се отдръпна от бизнеса. „ Линията за долни дрехи към този момент не е фокус на моята активност. Подари различия по отношение на качествата на продуктите взех решение да се отдръпва от марката ”, оповести плеймейтката в обществената мрежа.
Николета е безапелационна, че 2020-та е била една от най-успешните за нея в професионален проект. „ Сега остава да наваксам и с пътуванията! ”, надява се хубавицата. Тя посрещната новата година на Малдивите дружно с щерка си Никол и мъжа си Николай Михайлов, само че възнамерява и други пътешествия. Плеймейтката не се тормози от Ковид-19, защото и двамата с приятеля й към този момент го изкараха и имат антитела.

Лозанова се заразила с ковид от мъжа си и близо месец гълтала разнообразни антибиотици. Това е и повода, заради която изчезна от общественото пространство за известно време. Футболистът минал през заболяването леко, но половинката му получила затруднения  - имала зной, непрекъсната отмалялост и мъчно ставала от леглото.
Бившата брачна половинка на Валери Божинов споделя, че в продължение на 20 дни сменила два антибиотика, а цялостното й възобновяване лишило повече от месец. В един миг даже си помислила, че е по-добре да я одобряват в болница, където да я лекуват по-адекватно. За шанс, плеймейтката се оправила и без да стига до болничното легло, макар че страдала от затруднено дишане и нямала сили да прави най-елементарна ежедневна активност. В последна сметка хубавицата се излекувала, само че претърпяното доста я трансформирало. Тя пренаредила целите си и почнала повече да цени здравето си.

Междувременно се появиха клюки, че Николета може да е бременна от Ники Михайлов. Засега брюнетката не ги разяснява. Споделя само, че доста желае да има наследник, освен това в най-скоро време, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР