Много големи мислители от миналото са вярвали, че душата никога

...
Много големи мислители от миналото са вярвали, че душата никога
Коментари Харесай

Разберете на колко години е душата ви и ще разберете много неща за самите себе си

Много огромни мислители от предишното са вярвали, че душата в никакъв случай не може да бъде изцяло хомогенна с човешкото тяло. Някои пишат и за хора, които имат два интелекта.

Нашите тела са значима част от инспекцията, която вършим за себе си в живота.

Свободата на избора, която имаме в тези тела, се обуславя доста повече от физиоло­гичните детайли.

Независимо от почти 100 000 гена, наследени от всяко човешко създание. Хората, които имат души, които са и остарели и доста напреднали, са необичайност. Едгар Кейси да вземем за пример дефинира тези души като Ниво V. В множеството случаи душите от Ниво V са на Земята като превъплътени водачи.

Преодолели фундаменталните проблеми, с които множеството от нас се борят ежедневно, напредналите души се интересуват повече от това да вършат дребни усъвършенствания в определе­ни задания. Без да демонстрират само­доволство, тяхната изява се заключава в това да подоб­рят живота на други хора.

„ Питали са ме дали множеството хора, които са чувстви­телни, имат нюх за естетичното и са с изключително развито дясно полукълбо на мозъка, имат напреднали души? Тези човеци с такива характерности постоянно се оказват несъгласни с неправдите на един посредствен свят. Не намирам никаква обща взаимозависимост тук “, твърди Едгар Кейси. Да бъдеш прочувствен, да оценяваш хубостта или да имаш екстрасензорни усещания не значи наложително, че си напреднала душа.

Белегът за напреднал дух е човек, който демонстрира толерантност към обществото и изключителни умения да се оправя с нещата. Най-забележителна е тяхната неве­роятна прозорливост. Това не значи, че животът не е подготвил клопки за тях, тъй като в противоположен случай душите от Ниво V въобще нямаше да са тук.

По-старите души се прераждат по-рядко. Когато един свят умира, съществата, които имат незавършена работа, се реалокират в различен свят, където има подобаващи форми на живот за типа работа, която те би трябвало да правят. Циклите на прераж­дането за безсмъртната душа се контролират по-скоро от вътрешното предпочитание на съответната душа, в сравнение с от неотложните потребности на телата-гостоприемници, разрастващи се в една Вселена от планети.

Въпреки всичко Земята несъмнено изпитва все по-голяма потребност от души. Днес популацията на Земята е над седем милиарда души. Понякога едни и същи души не престават да се прераждат, а има и такива, които заемат повече от едно тяло едновременно. Има последователи на прераждането, които считат, че броят на хората, които живеят в този момент на Земята, е непосредствен до общия брой на душите, които въобще са живели тук. Честотата на прераждане на душата на Земята е променлива. Несъм­нено през днешния ден Земята изпитва по-голяма потребност от души, в сравнение с в предишното.

Без подозрение големият приръст на популацията на Земята е причина за по-честото идване на душите тук. Но дали съществува опция предварителният лист на душите, опре­делени за идващ живот на Земята, да бъде изменен заради този взрив в човешкото възпроизводство? Едва ли ще разберем в миналото.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР