"Много фирми в България произвеждат маски, но както се казва

...
"Много фирми в България произвеждат маски, но както се казва
Коментари Харесай

Насред пандемията Борисов видя куп булки и заговори за сватбата на... ВИДЕО

"Много компании в България създават маски, само че както се споделя "Вашата беше посочена от Бундестага ". За нас след това ще има ли по една маска подарък? Защото съм сигурен, че по български ще намериш недостатък на тая, с която съм ", съобщи министър председателят Бойко Борисов, който отиде в хасковска компания за произвеждане на защитни маски.



"Сред тия продукти ще има след това да ни подиграват ", пошегува се министър-председателят сега, в който мина през фирмения магазин на предприятието.

Качвайки се към шивашкия завод Борисов насочи гореща молба към публицистите, които бяха с него: "Ще ви помоля когато свършим да се забележим още веднъж, тъй като вътре няма по какъв начин да съблюдаваме отстоянието.

"Добър ден, по какъв начин сте булки? Добре да сте? Интересни продукти вършиме, само че дойдохме да ви благодарим персонално, тъй като вашите маски бяха първите, утвърдени от Европа ", съобщи министър председателят щом влезе в цеха с шивачките.

"На Нанков може ли за сватбата най-после да произведете един подарък? Тя стана прословута неговата женитба ", пошегува се Борисов.

БЛИЦ напомня, че в края на 2019 година от Смолян министър председателят още веднъж заприказва за сватбата на зам.-министъра на министерство на районното развиване и благоустройството Николай Нанков .

Шивачките желаеха да се снимат с Борисов, а той се обърна към една от тях: "Не мога да сте прегърна, само че ще дойда по този начин откъм гърба ".





ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ! Публикувахте от Бойко Борисов в Петък, 10 април 2020 г.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР