Много е вероятно често да ви се случва да не

...
Много е вероятно често да ви се случва да не
Коментари Харесай

Не харесвате новия на приятелката ви? 4 неща, които да направите

Много е евентуално постоянно да ви се случва да не харесвате от пръв взор някой от сътрудниците на най-близките ви приятелки. Трудно ви е да повярвате, че някой там може да е задоволително добър за тях. Затова стените ви се подвигат и ги карате да преминат през доста проби, преди да влязат в благосклонността ми. Но какво се случва, когато тези проби не бъдат преминати и вие остана по този начин и не харесвате новия сътрудник на най-хубавия си другар? Помощ!

Преди да изпаднете в суматоха, обърнете внимание на някои способи да преодолеете този проблем в другарството си.

Ето и какво да извършите, в случай че не харесвате новото гадже на някоя от най-хубавите си приятелки:

Разберете какво не харесвате в него

Понякога не харесвате някого без причина. Може би не можете да разберете какво го прави толкоз специфичен за вашата другарка, не ви подхожда по какъв начин се облича или пък не сте съгласни с политическите му възгледи. Всички тези неща не са основателни аргументи да ненавиждате някого. Да, обикновено е да не си допадате с всеки човек, който срещнете, само че когато няма същински мотив за това, би трябвало да извършите крачка обратно.

От друга страна, има доста аргументи, заради които е разумно да не харесвате този човек през цялото време. Винаги ли закъснява? Кара ли вас и приятелката ви да се чувствате неловко за нещо? Груб ли е с вас или с някой различен от компанията? Държи ли се неуважително с вашата другарка? Ако имате основателна причина да не го харесвате, продължете да четете. Но в противоположен случай пробвайте да създадете другарство с него и вижте до каква степен ще стигнете, преди да започнете да го ненавиждате.

 не харесвате

Съобщете за терзанията си на своята най-хубава другарка

Вашата другарка няма да разбере за какво се държите толкоз необичайно към него, в случай че не й кажете за какво. Ако сте стигнали до миг, в който се чувствате в действителност некомфортно от обстановката, евентуално е време да повдигнете въпроса на четири очи.

Но се уверете, че вършиме това по внимателен метод. Ако функциите бяха разменени, щеше да е извънредно неприятно и мъчно да разберете, че новият ви желан сътрудник не е толкоз желан за най-хубавата ви другарка. Не забравяйте да й напомните, че ви е грижа за нея и просто желаете нейното положително. В същото време й покажете, че вярвате, че тя знае какво прави и се доверявате на преценката й, колкото и да не харесвате този човек.

 не харесвате

Опитайте се да намерите общ език с него

Най-лесният метод да спечелите някого на своя страна е да намерите нещо, за което можете непрекъснато да говорите. Може би харесвате една и съща музика и можете да се сближите около това. Или и двамата сте посещавали избран курс в колежа, който ви е предиздвикал да се запалите по обещано занимание.

Никога не знаете какви ползи споделяте с някого, до момента в който не започнете да поддържате връзка с него. Така че когато ви се отдаде опция да се запознаете с този нов човек в другарската ви група, възползвайте се от нея и вижте до каква степен ще ви докара. Може и по-късно да не харесвате този човек, само че най-малко ще опитате да извършите това, което зависи от вас.

 не харесвате

Оставете го

Не можете да контролирате приятелката си и тя би трябвало да направи личен избор с кого да се среща и с кого да прекарва времето си, тъкмо както и вие. Ако сте създали всичко допустимо, с цел да опознаете половинката й, само че към момента да не харесвате какъв човек е, може би е време просто да оставите нещата по този начин. Приемете, че приятелката ви е щастлива в нова връзка, с която вие просто може да не сте съгласни. Разбира се, тук приказваме просто за разлики в характерите ви, а не за прояви на експанзия или тормоз от този човек към приятелката ви. За такива неща няма по какъв начин да мълчите.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР