Много е тежко. Знам, че не е леко и за

...
Много е тежко. Знам, че не е леко и за
Коментари Харесай

Сестрата на убитата на бул. Сливница Ани: Много е тежко, искаме справедливост

Много е тежко. Знам, че не е леко и за фамилията на водача, само че те могат да прегърнат момчето си, а на нас ни бе отнета тази опция. Това сподели в ефира на Нова телевизия Марина, сестрата на убитата в злополуката на бул. " Сливница " Ани.

Ани се върна от Франция поради Явор, сподели ми: " Той е индивидът ", описа тя и добави, че двамата са имали проекти и са щели да бъдат едно будно семейство за бъдещето на България.

Най-голямата отговорност е на килъра, той е на 18 години и като огромен човек би трябвало да може да я понесе. След като можеш да влезеш в кръстовище с такава скорост, би трябвало да можеш да понесеш и присъдата по-късно за стореното, безапелационна е Марина.

Надявам се това, което се случи с животите на сестра ми и на приятеля ѝ е да е зов към хората да внимават по пътищата. Най-важното в живота е да се обичаме и да бъдем обичани, сподели още тя.

Животът ѝ бе лишен и желая да има правораздаване за това, отидоха си двама стойностни души. Искам да кажа: " Просто внимавайте, тъй като не знаем по кое време животът може да завърши ", прикани Марина.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР