Много добро и съизмеримо със състоянието на нашите партньори от

...
Много добро и съизмеримо със състоянието на нашите партньори от
Коментари Харесай

Ген.-майор Матеев пред Марица: Няма свободни места за воен...

Много положително и съизмеримо със положението на нашите сътрудници от НАТО. Така ген.-майор Явор Матеев, пълководец на Съвместното командване на специфичните интервенции (СКСО), дефинира пред " Марица " кондицията на Специалните сили на страната към днешна дата.

" Категорично към този момент не отстъпваме освен по персонални качества, мотивация, групови умения и оперативна съгласуемост. Не отстъпваме към този момент и по въоръжение и снаряжение. Говоря за персонална екипировка, средства за отбрана и средства за разузнаване. Очакваме идващия месец да получим първата огромна доставка от машините за Специалните сили, за които сключихме контракт предходната година. И на този фронт да сме съизмерими. Така че, положението на Специалните сили е положително ", уточни ген.-майор Матеев.

Той разяснява още, че във всички военни формирования в град Пловдив няма вакантни места. " Това са единствените вакантни места ( на новоположилите клетва), които са се освободили от естествения вход-изход на военнослужещи. И незабавно са заети. Става въпрос за сериозен конкурс. Подбраните са най-хубавите момчета, които са се явили на състезанието. Имаме само свободни места във формированието в град София, които попълняме поетапно по отношение на вървящите поправки там ", сподели още ген.-майор Явор Матеев пред " Марица ".
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР