Много добре се възстановява за момента, няма увреждания. Благодарим на

...
Много добре се възстановява за момента, няма увреждания. Благодарим на
Коментари Харесай

Семейството на удареното от мълния момче: Благодарим на всички, които помогнаха да е жив

„ Много добре се възвръща за момента, няма увреждания. Благодарим на всички, забъркани в тази ситуация ". Това показа бащата на 8-годишния Георги, който бе ударен от гръмотевица на плажа в Бургас преди дни. През сълзи от благополучие за благополучния процес на събитията и с доста страсти, родителите няколко пъти благодариха през медиите на всички, които са помогнали на момчето да е живо и крепко.

Малкият Георги описа, че се усеща добре и няма самообладание да играе футбол, само че в това време показа, че към този момент не желае да върви на плажа.

" Една жена ни докара с колата си, карахме на алено през целия град. Един господин също ни оказа помощ да го докараме. Благодарим на целия екип на болничното заведение, с помощта на тях той е жив и здрав. Голямо благодаря на всички, които не спираха да се грижат за него ", споделиха още щастливите родители.

В деня на случая бурята станала за 5 минути доста страшна, бащата и майката описаха, че незабавно са почнали да оказват първа помощ на детето си. „ На два пъти го връщахме към дишане на плажа, само че не ставаше добре. Един господин го откопчи от ръцете ни и напряко тръгнахме към кола. Първата инцидентна кола, която срещнахме и хората бяха вътре, просто се качихме вътре и тръгнахме към болничното заведение. Само се надявахме да диша “, описа още бащата. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР