Много държави и институции, особено в Европа, забраниха използването на

...
Много държави и институции, особено в Европа, забраниха използването на
Коментари Харесай

Тръмп или Байдън? Байдън, разбира се. Американският президент в...

Много страни и институции, изключително в Европа, не разрешиха потреблението на приложението на служебни телефони. Профилът на Байдън в ТикТок се пояснява като опит на Демократите да доближат до младите гласоподаватели.

Канзас Чийфс или Сан Франциско, играта или шоуто на Ъшър в полувремето на Супербол - с бързи отговори на сходни въпроси Джо Байдън дебютира със личен профил в ТикТок. Моментът не е определен инцидентно - тъкмо в този час в Съединените щати тече финалът на най-популярното спортно събитие оттатък океана. Видеото предстоящо има политически колорит.

 

" Тръмп или Байдън?
Байдън, несъмнено. "

Единственият към този момент клип в президентския профил @bidenhq провокира възторг - не толкоз поради наличието си, колкото заради обстоятелството, че от години американските политици упрекват ТикТок, че е средство за агитация на китайските управляващи. Причината - приложението е благосъстоятелност на китайската компания " БайтДенс ". От ТикТок отхвърлят всички обвинявания, само че все пак платформата беше неразрешена за устройства, употребявани от държавни чиновници.

Преди седмица по време на чуване в Сената по отношение на рисковете, които обществените мрежи крият за децата, изпълнителният шеф на ТикТок неведнъж се наложи да повтаря пред сенатора-републиканец Том Котън, че не е от Китай и надлежно не работи за китайските управляващи.

 

" Бил ли сте член на Китайската комунистическа партия? ", попита Том Котън, сенатор от Републиканската партия.

" Сенаторе, аз съм от Сингапур. Не ", сподели Шоъ Чъу, изпълнителен шеф на ТикТок.

 

" Свързан ли сте по някакъв метод и сътрудничил ли сте на Китайската комунистическа партия? ", попита Том Котън, сенатор от Републиканската партия.

" Не, сенаторе. Повтарям - аз съм от Сингапур ", изясни Шоъ Чъу, изпълнителен шеф на ТикТок.

" Необходимо зло " се оказа ТикТок за тези политици, които желаят да доближат и до младите. Всъщност Демократическата партия от дълго време има профил, в който участват Джо Байдън и вицепрезидентът Харис, които с шеговити реплики описват за основните си политики. Забранен и за чиновниците в Брюксел, въпреки Европейският парламент и Комисията да имат профили, а някогашният ръководител на Европейския съвет и сегашен полски министър председател Доналд Туск да е изключително деен и известен в ТикТок.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР