Много често се питаме щастливи ли сме във връзката с

...
Много често се питаме щастливи ли сме във връзката с
Коментари Харесай

Избери си двойка и виж какви сте с половинката ТЕСТ

Много постоянно се питаме щастливи ли сме във връзката с колегата си или живеем в илюзия. Погледнете картинките и си изберете двойката, която най-вече дава отговор на вашата връзка и ще разберете каква е вашата. Понякога всички наподобяват щастливи, само че единствено видимо.

1.Приключенска

Вие сте двойка, която обича лукса и свободното си време. Не бързате да създавате семейство и деца, а предпочитате да се насладите на времето си един с различен. Обичате да се глезите, обичате сантименталните вечери и разходките до късно вечер. На мъжа във връзката му липсва повече съществено отношение и не прави смели крачки напред. Всичко това е добре, само че след време омръзва и дамата ще си тръгне, в случай че не се озове с пръстен на ръката.

2. Хармонична

Вие сте безусловно пълноправни във вашата връзка. Няма война за превъзходство и предпочитате спокойствието, пред безсмислените драми. Готови сте за семейство, имате всичко нужно като съгласие и взаимни отстъпки, с цел да започнете своя взаимен живот. Обичате разходките в парка и скромните излизания. Най-много от всичко обичате да си стоите вкъщи и да се наслаждавате на компанията си.

3. Капризна

Мъжът във връзката дава всичко за дамата до себе си. Дава даже и контрола над взаимоотношенията и всичко, което желае е просто да бъде обичан. В тази връзка водещият човек несъмнено е женската половинка... която е и малко капризна. Вие сте доста постоянна двойка, само че не ви липсват и дрязги, точно тъй като дамите не вършат взаимни отстъпки и са привикнали всичко да става по този начин, както кажат.

4. Консервативна

Вие сте двойка, в която мъжът безусловно носи дамата на ръце, само че... разликата е, че дамата не се възползва от добрината на индивида до себе си, а откровено цени всички старания, които той поставя. Имате доста спокоен метод на живот, не си падате по излизанията вечер и даже сте малко консервативни. Мечтаете за простичките неща от живота и нямате нищо срещу да живеете на някое малко местенце отвън огромните градове.

5. Колеблива

Вие сте двойка, в която дамата движи светът напред. Няма никакво пълноправие и няма метод да останете вечно дружно, в случай че не измененията нещо във връзката си. Мъжът би трябвало да е мъж. Думата му да се чува, да взема съществени решения и да носи на плещите си товари, с които никоя жена не може да се оправи. Ако не се получи баланс, нищо няма да се получи най-после.

6.Спокойна

Вие сте спокойна и крепко стъпила на земята двойка. Обичате се същински, желаете от живота единствено здраве и шанс, всичко друго може да постигнете и сами. Никога не бихте предали индивида до себе си, любовта ви е безкрайна и такава ще остане, в случай че продължавате да се държите толкоз честно един с различен. Вашият максимален плюс като двойка е това, че мислите еднообразно и имате идентични проекти за бъдещето.

Източник: www.iwoman.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР