Много би ми се искало. Така собственикът на Левски Спас

...
Много би ми се искало. Така собственикът на Левски Спас
Коментари Харесай

Спас Русев призна, че от 2 години кани Васил Божков в Левски, дълговете били 15-16 млн. лв.

Много би ми се желало. Така притежателят на " Левски " Спас Русев отговори на въпрос дали Васил Божков ще е новият акционер в синия клуб.
На 6 март ще се приказва за новия Надзорен съвет на " Левски " и той би трябвало да се гласоподава от новите акционери, сподели още Русев, откакто му беше намекнато, че тогава може би ще се смени властта на " Герена ". Ще се разбере на 6 март дали ще има нов притежател, добави той и посочи, че уговорките му не му оставяли задоволително време да обръща нужното внимание на клуба. Русев в прав текст сподели и, че в случай че се появи подобаващ притежател, с подобаваща визия, той ще се отдръпна.
По думите на Русев, той е канил Божков от първия си ден в " Левски " да се причисли към клуба. Това бил развой, който траял две години и половина. Много се надявам, че той е узрял и ще помогне на клуба, добави Русев пред Нова телевизия. Според философията на Русев в българския футбол не трябва да се работи на парче, като той счита, че тъкмо Божков е един от хората, които могат да осъществят дълготрайно развиване.
Спас Русев не можа да каже за какво се стартирала концепцията " Христо Йовов ". Попитан дали сега претендентът да вземе " Левски " е един, сегашният притежател отговори, че до ден-днешен не е чул някой да се е появил да изиска акциите му, които той оставил в клуба след " едно трагично съвещание в НДК ". А на въпрос дали е бил " помолен " да поеме " Левски " от някой от изпълнителната власт в България, Русев отвърна, че никой не му е звънял и не го е тормозил за каквото и да е в " Левски ".
На пряк въпрос какъв брой са отговорностите в " Левски " – 30 млн. лв. ли са, отговорът беше, че в случай че всички клубове в България си разгласяват докладите, синият клуб нямало да е преди всичко., по думите на Русев, който отхвърли да има заплаха от банкрут и също сподели, че. Той сподели и, че задълженията на сините към него като притежател при излизането му ще бъдат опростени , тъй като това било методът в българския футбол.
Може да се каже, че завършваме този диалог с някогашния главен акционер в " Левски ", призна Русев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР