Много българи предложиха в социалните мрежи помощта си на актьора

...
Много българи предложиха в социалните мрежи помощта си на актьора
Коментари Харесай

Жена иска да стане донор на Иван Ласкин

Много българи предложиха в обществените мрежи помощта си на артиста Иван Ласкин, който се бори за живота си във ВМА през последните дни.

Жена на име Деси Стоева даже предложи да стане донор. „ Моля за информация дали се търси трупен донор или може и част от черен дроб. Готова съм да даря, в случай че съм годна ", написа тя. Стоева декларира, че не желае гласност. „ Искам единствено да оказа помощ на едни свестни хора, в случай че мога “, показа ни дамата, представена от „ Монитор “.

В профила на брачната половинка на Ласкин – актрисата и тв водеща Александра Сърчаджиева, доста почитатели споделиха кръвните си групи и оферират подаяние.

„ Иван Ласкин е във ВМА, за него се грижат експерти, които поставят всички нужни грижи и съответни дейности за неговото възобновяване. Искаме да помолим всички апели за кръводаряване, лекарства и дарения да се случат след публично поискано подпомагане!

Молим за схващане и съпричастност към фамилията на Иван и дано Александра бъде тази, която потърси помощ и диалози! “, написа близка до фамилията, откакто стана ясно, че все още няма потребност от кръводарители. До сходно конкретизиране се стигна, откакто на таблото със известия в Народния спектакъл се появи публикация със следния текст: „ Колеги, положението на Иван Ласкин е доста тежко, незабавно се нуждае от преливане на кръв “.

Че Ласкин още веднъж е влезнал в болница, стана ясно в четвъртък. Той бе признат със мощни болки във ВМА, откакто прекара известно време в " Пирогов ". Черният му дроб го е предал, а лекуващите лекари са взели решение да го слагат в изкуствена кома. Специалисти изясняват, че артистът има проблем със съсирването на кръвта и това затруднява откриването на подобаващ донор, чиито индикатори да съответстват или най-малко да се приближат до неговите.

Състоянието на Иван Ласкин е извънредно тежко. Към момента медиците се въздържат да дават прогнози за изхода от лекуването. Лекарите са сбити, защото околните му не желаят доста да се шуми с детайлности по случая.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР