Мнимият просещ инвалид пред хипермаркет в Равда, който беше бит

...
Мнимият просещ инвалид пред хипермаркет в Равда, който беше бит
Коментари Харесай

Просещият мним инвалид бит от Динко се оказа в схема за просия, задържаха организатора

Мнимият просещ неработоспособен пред хипермаркет в Равда, който беше обичай от Динко Вълев се отчитал на различен. Полицията в Бургас е задържала 58-годишен престъпно проявен, който склонил трима индивида към милостиня като единият бил точно просещия в селото.

Задържаният провел стройна система, в която всеки от просещите заемал несъмнено място. Единия от тримата – 55-годишен мъж от Ловеч всекидневно се представял с увреждания и че е изгубил една ръка или двата си крайници. Той е обитавал най-често на територията на Бургаски район, като с изключение на в Бургас и Равда, епизодично се е появявал и в Созопол.

Другите двама мъже в схемата - на 30 и 59 години просели главно в Пловдив и Варна, като постоянно били ротирани от 58-годишния бургазлия, предава Българска национална телевизия.

Бургазлията, на който се отчитали, договорил с тримата просещи друго съответствие при разделянето на облагата, като подсигурявал и превоза до „ работното им място “. 

Тримата просещи са разпитани в качеството на потърпевши „ жертви на трафик “. Материалите по случая са докладвани в Бургаска районна прокуратура.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР