Мним полицай събира пари за по-бързо придвижване на документи в

...
Мним полицай събира пари за по-бързо придвижване на документи в
Коментари Харесай

Мним полицай прибира пари, за да движи документи в КАТ

Мним служител на реда събира пари за по-бързо напредване на документи в столичния КАТ. За случката описа началникът на КАТ комисар Тенчо Тенев пред Нова тв.

Сигналът е подаден от ядосан жител по обвинявания за корупция. Човекът желал да си подменя дребния ваучър, който бил загубен, когато мнимият служител на реда му предложил помощ.

Задържан е в Първо РПУ за период от 24 часа, сътрудниците работят с него и най-вероятно ще му бъде повдигнато обвиняване, сподели Тенев.

От много време работи тук, цялото семейство гравитира тук, може би от години стоят пред столичния КАТ, има паркиран бус наоколо, на който има надпис " за нотариус ", описа Тенев. Предлагат промяна на регистрационни талони и книжки и всички услуги, които са свързани с КАТ. Имат уебсайт частен КАТ, в който оферират и обжалване на наказателно разпореждане, което е неприемливо, разяснява още той.

Извън рамките на КАТ се причакват хората, които желаят да си записват колите. Раздават им номерца, добави още Тенев. Около 20-25 индивида дневно били обслужвани по този метод.

Направена е инспекция и измежду чиновниците на КАТ. До няколко дни ще има много уволнени чиновници в отдела по регистрация - има записи, на които се вижда по какъв начин влизат в избрани будки отвън КАТ, сподели още Тенев. Столична община пък била подхванала ограничения за махане на будките.

От няколко месеца работим по такива случаи, апелирам жителите да подават сигнали, желаеме да почистим петното върху КАТ, прикани Тенев.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР