ММА боецът Виктор Куку-Тигъра е бил разпитан от нидерландската полиция

...
ММА боецът Виктор Куку-Тигъра е бил разпитан от нидерландската полиция
Коментари Харесай

Развръзка в разследването за смъртта на Лукоки

ММА боецът Виктор Куку-Тигъра е бил разпитан от нидерландската полиция в качеството на обвинен в следствието за гибелта на Джоди Лукоки, оповестиха управляващите в страната.

В информацията се отбелязва, че Тигъра не за първи път е заплетен в сходна история. През 2017 година е обвинен в убийството на жена.

Както е известно, някогашният състезател на Лудогорец Джоди Лукоки умря на 9 май. Според предварителните версии, бившето крило на Лудогорец е бил пребит на празненство, което се е състояло седмица преди гибелта му. След като Лукоки се прибрал у дома, усетил мощни болки в главата и коленете и по тази причина решил да отиде в болница, където здравето му се влошило.

" Имаше различие сред Лукоки и членове на фамилията му на празненството. Моят клиент им удари по един лек пестник, с цел да ги успокои и да предотврати повече ескалация на напрежението. Това е всичко ", твърди юристът на Виктор Куку - Ян-Хейн Куийперс, в предпазен коментар по отношение на разпита на своя клиент, написа " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР