ММА боецът и кикбоксьор Михаил Николов гостува в студиото на

...
ММА боецът и кикбоксьор Михаил Николов гостува в студиото на
Коментари Харесай

ММА боецът Михаил Николов, Красимир Колев и Георги Анадолов в студиото на Sportal преди SFC7 Avatars

ММА боецът и кикбоксьор Михаил Николов гостува в студиото на Sportal TV в компанията на мениджъра си и треньор Красимир Колев, както и на президента на Spartacus Fight Championship Георги Анадолов. Поводът бе идната борба сред Николов и Александър Евстатиев на дълго чаканата галавечер SFC 7 Avatars на 9 февруари в софийската зала “Универсиада”. Тя ще бъде в категория до 70 кг. и по разпоредбите на ММА.
 ММА боецът Михаил Николов преди SFC7 Avatars @@@
“Тактиката ми постоянно е една и съща - да вляза в клетката и да напусна като победител. Благодаря на Георги Анадолов за предоставената опция, благодаря на треньорите ми и на всички, които ми оказват помощ в подготовката. Самата тя в никакъв случай не е серпантина, аз не се сготвям за даден дуел, а през останалото време да си почивам - не спирам тренировките, всеки ден съм в залата. Това е предизвикателство като всяко друго за мен, съгласно мен противникът е реализуем, познавам го бегло”, разяснява Николов.
 ММА боецът Михаил Николов преди SFC7 Avatars @@@
“С Михаил упражняваме дружно към две години и мога да кажа, че за всеки треньор е благосъстояние да разполага със играч като него. Аз избирам да упражнявам трима-четирима бойци и да знам, че ги развъртвам деликатно и вярно, като доверието сред нас е голямо”, сподели Колев.
 ММА боецът Михаил Николов преди SFC7 Avatars @@@
“Много елементарно се работи с бойци като Николов, които не са претенциозни и са постоянно подготвени да се потвърждават против най-хубавите. Това е задачата и на SFC7 Avatars, който ще надвиши неведнъж упованията на почитателите и мога занапред да кажа, че ще бъде нещо в действителност необикновено. Призовавам всички да дойдат и да се убедят”, разгласи Анадолов.

Вижте във видеото цялостен запис от гостуването на Михаил Николов, Красимир Колев и Георги Анадолов в Sportal TV.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР