ММА боец от Русе, който е бил зам.председател на структурата

...
ММА боец от Русе, който е бил зам.председател на структурата
Коментари Харесай

ММА боец от партията на Копейкин си призна, че той е ударил със снежна топка министър-председателя Петков

ММА войник от Русе, който е бил зам.председател на структурата на Политическа партия " Възраждане ", е евентуалният стрелец със снежна топка, който удари в главата премиера Кирил Петков в сряда на Шипка.
 Пепи Иванов, ММА войник от Възрааждане е индивидът, блъснал с топка Кирил Петков-профил във Facebook Пепи Иванов, ММА войник от Възрааждане е индивидът, блъснал с топка Кирил Петков-профил във Facebook

Министерство на вътрешните работи ревизира дали фактически той е индивидът, защото Пепи Иванов, както се споделя деятелят на партията на Копейкин, самичък се похвалил за това във фейсбук. Той е прочут ММА войник в града и представител на квотата на тъй наречените " локални руснаци " - комплицирани хора, които бият чело на военнопрестъпниците в Кремъл. В спортните среди го назовават Питбула.

" Кире, прецизен ми е мерникът, американска подлога ", написал Пепи Иванов в обществената мрежа, само че откакто в Русе се разчуло незабавно го изтрил, само че следите постоянно остават, както може да се види на приложения по-долу скрийншот.

 Пепи Иванов, ММА войник от Възраждане е индивидът, блъснал с топка Кирил Петков Пепи Иванов, ММА войник от Възраждане е индивидът, блъснал с топка Кирил Петков
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР