Младшите лекари ще стачкуват пет дни по-късно този месец след

...
Младшите лекари ще стачкуват пет дни по-късно този месец след
Коментари Харесай

Младши лекари ще стачкуват пет дни, след като преговорите за заплащане се провалят

Младшите лекари ще стачкуват пет дни по-късно този месец след неуспех на договарянията, разгласи Британската здравна асоциация (BMA).

Медиците ще изоставен от 7 часа сутринта на 24 февруари до среднощ на 28 февруари. Разговорите за заплащането и изискванията на труд още веднъж се провалиха след шестдневното овакантяване предишния месец, което докара до огромни разстройства в NHS в Англия.

BMA съобщи, че държавното управление не е спазило крайния период за предложение за усъвършенствано възнаграждение - и е отказало да му разреши да удължи мандата си за стачка, който изтича в края на месеца. Синдикатът организира наново гласоподаване на своите членове за нов мандат, с цел да разреши стачните дейности да останат на масата.

Съпредседателите на комитета на младшите лекари на BMA доктор Робърт Лоренсън и доктор Вивек Триведи споделиха: „ Направихме всеки старания да работят с държавното управление за намиране на заслужено решение на този спор, като в същото време се пробват да избегнат протестни дейности. Дори през вчерашния ден бяхме подготвени да отло...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР