Младоците на Славия“ спряха звездите на Левски“ в преследването на

...
Младоците на Славия“ спряха звездите на Левски“ в преследването на
Коментари Харесай

Младоците на „Славия“ спряха „Левски“

Младоците на „ Славия “ стопираха звездите на „ Левски “ в преследването на първите в класирането „ Лудогорец “ и ЦСКА. Най-старото столично дерби приключи 1:1. 18-годишният бранител Андреа Христов шокира „ сините “ с попадение осем минути преди края на срещата. Преди това „ Левски “ поведе посредством Серджиу Буш. Румънецът вкара четвърт час след началото.

Ранното разкриване на резултата внесе прекомерно огромно успокоение в редиците на отбора от „ Герена “ и напълно закономерно бяха осъдени в края на мача. Като цяло през второто полувреме „ Славия “ сътвори повече положения и си заслужи точката.

Слалом на Галин Иванов сред играчи в синьо също можеше да приключи с гол. За сметка на това „ Левски “ не сътвори нито едно голово състояние след почивката, надявайки се да запишат пета поредна победа с 1:0, само че това не се случи.

„ Не заслужавахме да победим – сподели Роман Прохазка, халф на „ Левски “. – Не играхме добре. Не единствено второто полувреме, като цяло не се представихме както би трябвало. Не сме подценили „ Славия “. Нямахме положения с изключение на гола на Буш. Предстои ни мач за Купата на България против „ Дунав “. Не би трябвало да има неточност. “

От „ Герена “ сякаш бяха подценили срещата със „ Славия “. Делио Роси, треньор на „ сините “, беше направил промени в своя състав. Димитър Пиргов, Буш и Йерсон Кабрал започнаха като титуляри за сметка на Давид Яблонски, Антонио Вутов и Жуниор Мапуку. Чешкият защитник и юношата на „ Левски “ бяха отвън групата и гледаха мача от трибуните.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР