"Младостта не е порок и причина за катастрофите", коментира пред

...
"Младостта не е порок и причина за катастрофите", коментира пред
Коментари Харесай

Автомобилен състезател: Малки коли са опасни. Шофирайте големи, ако може да си позволите

"Младостта не е недостатък и причина за злополуките ", разяснява пред Българска национална телевизия Владимир Илиев, някогашен авто играч.

"Младите хора са задоволително виновни. Проблемът е в отношението към шофирането. Хората търсят място за изява, а не да демонстрираме какъв брой сме богати, небогати и по този начин нататък ", добави той.

Коментарът му е във връзка тежката злополука, при която почина журналистът Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва. Припомняме ви, че тя стана точно на Великден. Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва бе погубен от 22-годшният Кристиан Николов. В кръвта на младежа бе открит коктейл от четири типа опиати.

По думите му, всяко едно кръстовище е рисково и по тази причина в този момент в Европа те стават все по-малко. Ако една кола е първа, поучава Илиев, би трябвало постоянно водачът да се огледа и тогава да тръгне, без значение, че светофарът свети зелено, а откъм гърба някой бибитка.

Относно хората, които са помогнали на Милен Цветков  Милен Цветков Милен Цветков е роден на 30 юли 1966 година в София. На 19 април 2020 година е погубен при злополука. Завършва пори злополуката и са му помогнали да излезе от колата, той съобщи, че индивидът не би трябвало да се пипа в никакъв случай. "Знам, че хората желаят да оказват помощ, те са шокирани ", добави Владимир Илиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР