Младо момиче се нуждае от операция на лицето след ухапване

...
Младо момиче се нуждае от операция на лицето след ухапване
Коментари Харесай

Момиче се нуждае от операция на лицето след ухапване от куче

Младо момиче се нуждае от интервенция на лицето след захапване от куче. Петя Георгиева е придружавана от сестра си в Израел, където ще бъде осъществена операцията, която би трябвало да бъде осъществена тази заран.

На 18 март Петя и сестра й Калина, дружно с родителите, се разхождат в малко селце, когато се случва нещастието. Голямо куче скача и захапва лицето на Петя. Животното отхапва целия ѝ нос.

" За момент, за секунда стана. Обърна се към мен и към този момент нямаше лице, всичко беше в кръв ", споделя Калина - нейната сестра. Оттам почва страшна лудница и призрачен сън - първо в болница в Кюстендил, където оказват първа помощ, оттова в " Пирогов ".

В " Пирогов " са създали всичко допустимо, фамилията е с голяма признателност към лекарите от лицево-челюстна хирургия. Но с цел да може Петя да си върне лицето, да си върне живота, би трябвало да се направи интервенция в Израел, която е на стойност 95 000 $. Сестрата на Петя и фамилията й са събрали дребна част от тази сума, за останалото разчитат на положителни хора.

„ Към момента имаме към 50 000 лева, нужни са над 200. Липсват към 150 000. Всичко ще стане ясно през днешния ден след първата интервенция, когато видя тъкмо какво ще би трябвало да се прави “,разказва Калина Георгиева, сестра на потърпевшата Петя.

„ В България беше осъществено лекуване, носът ѝ беше пришит назад с вярата нещо да се захване от този нос, нещо да остане сега, очакванията са за някоя част от общите да останат. Ние сме извънредно признателни, тъй като екипът по лицево челюстна хирургия в „ Пирогов “ се грижи прелестно. Професор Янев даде всичко от себе си и ние се чувствахме доста спокойни в България в действителност “, споделя Калина.

Всеки, който желае да помогне на Петя, може да го направи на следната банкова сметка:

BG24FINV91501317607924 BGN
Петя Георгиева Георгиева



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР