Младо момиче от Канада на име Моли О'Брайън си навлече

...
Младо момиче от Канада на име Моли О'Брайън си навлече
Коментари Харесай

Момиче си разчекна устата с хармоника, влезе в болница

Младо момиче от Канада на име Моли О'Брайън си навлече съществени неприятности и даже се стигна до влизането му в болница, откакто в опит да позабавлява дребния си братовчед с хармоника, тя я пъха в устата си и не може да я извади оттова.

На видеото, споделено от нея в една от обществените платформи, се вижда по какъв начин в един миг хармониката се оказва в устата на момичето и издава звуци, само че след това дребният духов инструмент се оказва ''заклещен'' и тя стартира да изпитва проблеми с дишането.

,,С всяка минала минута започвах да си поемам мирис все по-трудно и в един миг ме обзеха паник атаки'', признава по-късно Моли О'Брайън.

В последна сметка момичето е откарано от майка си в медицински център, където е препратена към стоматологията. Там, употребявайки специфичен инструмен, устата ѝ била разтворена и хармониката била деликатно извадена от устната празнина.

На потегляне зъболекарят я предизвестил в никакъв случай повече да не си разрешава сходни опити, тъй като идващият път резултатът би могъл да бъде съдбовен.
@mollieobrien
going to cheo to get my harmonica removed... #foryou #fyp #foryoupage #dissapointment #failure #mymomdoesntloveme #idiot
I just did a bad thing bill wurtz - cameron.tr
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР