Младият шофьор, убил двама младежи тази нощ на столичния булевард

...
Младият шофьор, убил двама младежи тази нощ на столичния булевард
Коментари Харесай

Пътният експерт Диана Русинова: С поне 100 км/ч е шофирал водачът, убил двама младежи на бул. "Сливница"

Младият водач, умъртвил двама младежи тази нощ на столичния бул. " Сливница ", се е движел с доста висока скорост, демонстрира спирачния път на място. Това разяснява пред Българска национална телевизия пътният специалист Диана Русинова.
 
" Спирачен път над 300 м, което приказва за доста висока скорост - сигурно най-малко 100 км/ч, а може и нагоре. Едно момче и момиче, открити умряли. Безспорно доста тежък пътен случай, само че просто до момента в който няма съответни ограничения от страна на страната, ние ще се местим с Вас от кръстовище на кръстовище, да си приказваме едно и също. Безспорно, за мен е необикновено, че този лидер не е използвал нито алкохол, нито опиати. Не разбирам за какво ще бяга от полицията, в случай че не е използвал и е постоянен. Така че за мен би трябвало да се насочим към доста сериозна работа с тези водачи, в това число и към психическа помощ и да се прави оценка на това кой фактически е кадърен да ръководи автомобил ", съобщи Диана Русинова.
 
Между другото страната още веднъж не си е свършила работата и продължава да не прави наложителния разбор по Наридба Н-12. Тази година публично им предложихме помощ, само че те прекомерно арогатно дадоха отговор, че си имали специалисти и нямали потребност от помощ, написа тя във Facebook.  И прибавя:
" Но и разбор няма.Отново случай породен от млад лидер получил СУМПС преди към три месеца. Избягал от полицията. Ударил мамче и момиче на тротоара. Убил ги на място.С сътрудниците публицисти ще си се местим от кръстовище на кръстовище и ще си установяваме следващия погубен. Днес на бул. Сливница, на следващия ден може би още веднъж на бул. Черни връх, а почтените заплащат с живота и здравето си за безхаберието на институциите.Съболезнования към околните на починалите! "  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР