Младият полузащитник на Испания Педри призна, че тимът не е

...
Младият полузащитник на Испания Педри призна, че тимът не е
Коментари Харесай

Педри: Винаги играем за победа, но понякога не се получава

Младият полузащитник на Испания Педри призна, че отборът не е бил на нужното равнище при загубата с 1:2 от Япония в среща от последния кръг в груповата фаза на Световното състезание. Заради това проваляне “фуриите ” останаха зад азиатците и изпревариха Германия единствено поради по-добрата си голова разлика.

“Трябваше по-бързо да движим и да подаваме топката напред. Опитвахме се намерим свободните пространства, само че не се получи. Винаги се опитваме да играем за победа, само че от време на време нещата не се получават. Уважаваме всички тимове на шампионата. Самите ние можем да играем по-добре и се надявам да го създадем ”, съобщи футболистът на Барселона.

На осминафиналите испанците ще имат за противник Мароко, който завоюва своята група. Мачът е на 6 декември от 17:00 часа. Хубавото за състава на Луис Енрике е, че “избяга ” от упования поток на Бразилия и Аржентина.
 В Испания се зарадваха, че се разминават с Бразилия и Аржентина В Испания се зарадваха, че се разминават с Бразилия и Аржентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР