Младият Иван Йорданов, който изчезна мистериозно преди близо седмица, се

...
Младият Иван Йорданов, който изчезна мистериозно преди близо седмица, се
Коментари Харесай

Откритият мъртъв Иван Йорданов се е обесил

Младият Иван Йорданов, който изчезна мистериозно преди близо седмица, се е обесил . Аутопсията посочила по безапелационен метод, че 28-годишният мъж се е самоубил. Клонът, на който завързал въжето, обаче се счупил, като при рухването се строшили и няколко ребра на Йорданов. Травмата е настъпила след гибелта му, осведомят от Министерство на вътрешните работи и " Съдебна медицина ".

В хода на следствието станало ясно, че той е бил въздействието на опиати, когато е звънял на татко си, като в началото го помислил за вуйна му, след това задавал въпроси са видеокасетка от детството му.

Припомняме, че Йорданов изчезна мистериозно, откакто отиде в региона на изоставеното военно отделение край варненското село Любен Каравелово. Там бил на палатка със свои другари. Те се уговорили в затворена група във " Facebook " да си създадат празненство в изоставената казарма. Бащата на Йорданов се тормозил от среднощното несъответстващо позвъняване на сина си и подал информация на проверяващите да стартира търсене.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР