Младият бизнесмен и син на почетния председател на ДПС Ахмед

...
Младият бизнесмен и син на почетния председател на ДПС Ахмед
Коментари Харесай

Синът на Доган търси апартамент по морето! Съпругата му Памела иска да е под наем

Младият предприемач и наследник на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган – Демир , и брачната половинка му Памела търсят апартамент на морето. Това стана ясно от обява на чернокосата красавица, която пусна питане към феновете си в Инстаграм, акцентирайки на желанието си, че желае жилището да е чартърен, защото ще го употребява единствено през топлите месеци.

С въпроса си тя опроверга слуховете, че с Демир са разграничени, с цел да се изправи против недоброжелателите си, наследницата на футболния управител Николай Жейнов пусна и малко видео, в което снима сина на Доган, само че в тил. Преди дни той пък разгласява снимки от фамилна отмора, на които театралничи самичък.

Небезизвестен факт е, че двамата не споделят фотоси на двете си деца - момченцето Адмир , кръстено и на татко си, и на дядо си, и дребната Ноел - дъщеричката им, която проплака през март предходната година. Четиримата постоянно си подаряват общи почивки, само че не държат да демонстрират всяко посетено кътче в мрежите.

Последната оригиналност при тях е стартът на стилната линия на Памела, за която „ Галерия " писа първа. Любопитна детайлност е, че множеството от роклите на милионерската дъщеря са на налични цени от 60 до 100 лева

Вместо модели, тя избира сама да дефилира с облеклата, които продава.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР