Младият актьор Павел Иванов е показал впечатляваща способност да променя

...
Младият актьор Павел Иванов е показал впечатляваща способност да променя
Коментари Харесай

Павел Иванов 6 години гонил формата на Гунди

Младият артист Павел Иванов е посочил впечатляваща дарба да трансформира своето телесно тегло за функции, конкурирайки по-възрастния си сътрудник от Холивуд –  Робърт де Ниро.

 

В продължение на 6 години, Иванов се е стремил да реализира физическата форма на футболната легенда Георги Аспарухов, прочут като Гунди, който ще показа на екрана. След като бил определен за новия филм " Гунди – легенда за любовта ", артистът бил прекомерно кокалест и било належащо да наддаде с повече от 30 кг. След това пък се наложи да се избави от 13 кг мазнини, с цел да наподобява като копие на Гунди на екрана.

 

Павел Иванов минава през извънредно тежък хранителен режим и интензивни тренировки в името на своята огромна роля. Той е ученик на Стефан Данаилов и работи в Народния спектакъл. Бе определен за ролята заради физическата си аналогия с Гунди.

Преди 6 години, когато му била препоръчана ролята, Иванов бил 23-годишен слаб юноша, който преди малко бил приключил НАТФИЗ. За да замязя напълно на Аспарухов, той трябвало да натрупа мускулна маса, което му коствало 5 години свиреп тренировки и специфичен хранителен режим.

 

„ Моят петгодишен труд върху въпроса беше върху натрупването на огромна мощ, потенциал и маса. Следващият стадий е така наречен сесия, в която порязваш непотребните насъбрани неща, с цел да може да се превърнеш в атлетичната точна фигура, която биха претендирали основателите на този план ”, изясни преди време Павел. В началото тежал едвам 61 кг. Започнал да се храни по специфична скица, до момента в който качил тежестта си до цели 96. После пристигнал моментът на изчистването на мазнините със специфични тренировки и хранене главно с протеини и зеленчуци – без никакво тесто, без сладко, без картофи, ориз и така нататък

 

В последна сметка за фотосите артистът съумял да стигне идеалните за ролята 84 кг главно в мускулна маса. Последната, шеста, година той посветил на тренировките по футбол. Екипът на продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов го изпратили да тренира дружно с тима на Гунди – „ Левски. Това обаче било следващото предизвикателство пред волята на артиста – не толкоз поради спорта колкото поради отношението на футболистите.

 

„ Откакто стартира да тренира футбол, Павел стартира да идва на подготовки затрупан със синини ”, описват артисти от Народния спектакъл.

Новият Гунди се оплакал от брутално отношение от страна на футболистите. Вместо да му оказват помощ да влезе във форма, те едвам не го осакатили. На терена го ритали преднамерено, спъвали го, обиждали го, на няколко пъти той се разминал на косъм от строшаване на крайник.

 

В основата на всичко била завистта им, че точно той ще играе Гунди. Според ритнитопковците ролята трябвало да се даде на някого от тяхната колегия. Някои от тях непосредствено му казвали, че няма право да играе Гунди. Павел Иванов издържал единствено тъй като знаел, че тренировките завършват със старта на фотосите на кино лентата. А

той беше на 4 юни на стадион „ Раковски ”

 

Работата на терен ще продължи два месеца. За основната женска роля на брачната половинка на Гунди – Величка Маркова-Лита, е определена 22-годишната студентка по актьорско майсторство Александра Свиленова. Режисьор на лентата е Димитър Димитров, сценарист е Емил Бонев, а основен оператор – Борис Славков. Бюджетът е 4 милиона лв., обезпечени от частни вложители.

Инфо: Уикенд

Тагове: Павел Иванов актьор Георги Аспарухов – Гунди фятболисти Робърт де Ниро Андрей Арнаудов Иван Христов Александра Свиленова
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР