Младите варненски доброволци Делфините събраха над 30 хиляди лева от

...
Младите варненски доброволци Делфините събраха над 30 хиляди лева от
Коментари Харесай

Варненските Делфини в подкрепа на доброто

Младите варненски доброволци " Делфините " събраха над 30 хиляди лв. от продажбата на ръчно направени коледни картички, които ще отидат за закупуването на микробус и рампа за два ценъра за хора с увреждания. Какво ги стимулира да оказват помощ на хората в неравностойно състояние – вижте в рубриката на Българска национална телевизия 2 " Търси положителното ".

Варна

Младежката организация " Делфините " от 11 години демонстрира, че когато си подготвен да работиш за положителното, поддръжката не закъснява. След техните благотворителни акции през години незрящите във Варна получиха бели бастуни и говорещи апарати за кръвно, инсталация и съоръжение имат детските отделения в града, оборудвани бяха разнообразни профилирани пространства за терапия. Равносметката от тази Коледа също е добра.
Десислава Арнаудова, младежка организация " Делфините ": " Събрахме сумата от 30200 лв.. Даже тази сума продължава да пораства, тъй като доста от нашите другари към момента не престават да се включват и тези пари ще отидат за дневен център " Свети Йоан Златоуст ". " Димитър Куцаров, младежка организация " Делфините ": " Те са ни дългогодишни сътрудници, правили сме акция с тях преди няколко години, като при предходната ни акция им построихме стая за ароматерапия. "
С парите центърът ще си купи микробус, с който децата ще могат по-често да излизат в града. Втората коледна идея на " Делфините " е дневният център " Слънчевата къща ". Те към този момент получиха нов лифтер за по-лесно обслужване на трудноподвижни клиенти. Около 60 са активноработещите доброволци.
Димитър Куцаров, младежка организация " Делфините ": " Усещаме по какъв начин целият ни труд, който сме вложили в самата работа, ни се е отблагодарил и усещаме благополучие да забележим, че оказваме помощ на някой и че сме създали нещо значимо с живота си. "
" Делфините " постоянно са подготвени да одобряват и нови доброволци.
Димитър Куцаров, младежка организация " Делфините ": " Вършим добрини и можете да си намерите повече другари. "
Следващата акция на " Делфините " е през май, когато следва седмица на благотворителността.
Вижте повече за акцията Търси Доброто
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР