Младите футболисти Георги Чорбаджийски, Илиан Антонов и Марк-Емилио Папазов, които

...
Младите футболисти Георги Чорбаджийски, Илиан Антонов и Марк-Емилио Папазов, които
Коментари Харесай

ЦСКА праща още трима младоци в Литекс

Младите футболисти Георги Чорбаджийски, Илиан Антонов и Марк-Емилио Папазов, които сега са част от подготвителния лагер на ЦСКА в Турция, няма да останат в отбора за пролетния полусезон, осведоми " Тема Спорт ".

Тримата, които през есента играха главно за дублиращия състав на армейците в Трета лига, ще бъдат преотстъпени, с цел да натрупат опит на професионално равнище.

Почти несъмнено е, че те ще преминат във втородивизионния Литекс, в случай че не им бъде открит тим от елита.

Подобно развиване може да има най-много за Папазов, който през предишния сезон игра в Първа лига за Хебър и даже означи съдбоносен гол за оцеляването на пазарджиклии. Той към този момент има един престой като преотстъпен в Ловеч през сезон 2021/22, когато се регистрира с 5 попадения в 35 мача.

В началото на подготовката Нестор Ел Маестро съобщи, че всички футболисти имат късмет да го впечатлят, само че той сподели, че не има намерение да разчита на триото младоци, като не ги пусна в контролата с Тренчин. След две загуби в Турция и повишилото се напрежение явно сърбинът реши да търси резултат, като призна това след дуела.

" Истината е, че аз съм наясно преди мачовете дали е по-вероятно да победим, или ще бъде по-трудно. Ако заложиш на титулярните си футболисти и ги оставиш на терена 60-70 минути, шансът да постигнеш добър резултат е по-голям. Ако играеш с хора от Б тима, с юноши, дадеш късмет на всички или пък си упражнявал тежко на предния ден, е ясно преди мача, че ще бъде мъчно ", съобщи треньорът.

В последна сметка проектът му проработи и въпреки че още веднъж не игра мощно, ЦСКА победи с 2:0. Това обаче се случи без присъединяване на Чорбаджийски, Антонов и Папазов, които очевидно не попадат в проектите на сръбския експерт.

В момента от ЦСКА в Литекс са преотстъпени Алекс Божев, Росен Маринов, Павел Жабов и Александър Бучков.
 Юга провокира Гицов и психоложката на ЦСКА
Юга провокира Гицов и психоложката на ЦСКА

Ето на какво
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР