Млади кадри, завършили в чужбина, се връщат у нас и

...
Млади кадри, завършили в чужбина, се връщат у нас и
Коментари Харесай

Студенти, завършили в чужбина, се завръщат у нас, за да привлекат още млади специалисти


Млади фрагменти, приключили в чужбина, се връщат у нас и вършат всичко допустимо с планове и убеждения да привлекат още и още млади експерти. Така се ражда планът " Обединени хрумвания за България “.

За седма поредна година от " Обединени хрумвания за България “ провеждат конгрес " Социално предприемачество “ в партньорство с водещите университети в България. Форумът се назовава " Академия за нововъведения: Идеите 2018 “.

Това е съревнование за новаторски хрумвания, в което вземат участие студенти от цялата страна, изясни в изявление за предаването " Преди всички " на стратегия " Хоризонт " Диана Аладжова, ръководител на неправителствената стратегия " Обединени хрумвания за България ":

" В партньорство сме с съответни преподаватели от всички университети в България, които би трябвало да подтикват най-инициативните си студенти да образуват екипи и да се включат в надпреварата. Тази година за първи път сплотяваме напъните си с Inovation starter и сливаме в действителност две старания: " Академия за нововъведения “ и форума за обществено предприемачество, като задачата е да се доближи по-голям мащаб на самото събитие, както и по-добро качество на самите хрумвания ".

Цялото изявление с Диана Аладжова можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР